ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

25 Ağustos 2020 Salı

Medyatik İstifa!

Haber Spikeri Sayın, Fatih Portakal'ın istifası gündemi belirleyen bir mihenk taşı gibi olmaya aday ama sadece...

Geçmişe bi'bakalım. Haber Spikeri Fatih'in istifası gündemde iken Bursa ilimizde yerel yayın yapan  Olay TV'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın, E. İmamoğlu'nun satın aldığı ile ilgili İnternet Haber sitelerinde manşetler böyleydi. Hem F. Portakal hem de İmamoğlu manşetlere yansıtılarak süslenmiş oldu manşetler.

Ve Amerikan Başkan adayı Sayın, Biden'nin Cumhurbaikanı  Erdoğan'a yönelik sözleri gündemde yerini korurken hemen sonrasında manşetler F. Portakal'ın anlamlandırılamayan gündeme bomba gibi düşen istifası ve çok hızlı İmamoğlu'nun bir TV kanalının satın alınması (veya kiralanması da olabilir), İmamoğlu sadece TV Kanalı değil Cumhurbaşkanlığa 10 dk. Mesafede bir ofis tutuğu bilgisi gazetelerde.

Ve tekrar konuşulan konu gündemde; İmamoğlu için Cumhurbaşkanlığı adaylığı. Yani Bu iddialar ve gazetelerin yazdıkları doğru ise İmamoğlu Cumhurbaşkanlığına aday olarak yorumlanabilir. Şimdiden çalışmalar başlamış!

Sizi yıllar öncesine götüreyim. CHP Millet Vekili Tuncay Özkan.
Sayın, Tuncay Özkan Kanal D TV'nin Haber Spikeriydi. Ve o yıllar Kanal D TV kimindi? Sayın, Aydın Doğan'nındı. Sonra KanalTürk isimli bir TV Kanalı kurulur. Ve KanalTürk TV'nin yönetimine en yüksek kademesine yakın yere masa verilen isim Sayın, Tuncay Özkan. Sayın, Tuncay Özkan kendisinden istenileni yaparak sanılıyordu ki; Kanal Türk'ün sahibi. Ama o sadece bir personeldi. Görünürde Tuncay Özkan vardı ama patron değildi.
Sayın, Öyle yanlış işlerle başarı elbisesi giydirilen oldu ki CHP'nin ilgisini çekmiştir. Ve böylece Sayın, Özkan CHP'lilerin gözünde kahramandı. Halbuki Yanlış yere ve yola sürükleyen Sayın, Tuncay Özkan'da bir kahraman değil bir maşaydı.

Cumhuriyet Mitinglerini hatırlayın.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkan olarak Cumhurbaikanlığına aday olmaması da garip değil mi?

Bu çalışmalar Bir stratejik açıdan dahil elealınamaz bir cehalet ve zayıflık göstergesi olup nefret aşısı ile tereyağından kıl çekeceğini sanan CHP'yi ateşe atan zihniyetin ürünü dünden bugüne gelen. Atatürk'ü ve ülkemizi dünyaya  yanlış tanıtan bir bozuk politika yürüten CHP.

Amerikan Başkan Adayı Sayın, Biden'nin Erdoğana yönelik sözlerinden hemen sonra F. Portaklal ve İmamoğlu manşetlere düşüyor. Bunlar TESADÜF DEĞİLDİR. ÇALIŞILMIŞ AMA KENDİ KALESİNE GOL ATMAK İÇİN BU GAYRETLERİ. Elhamdülillah!

Yıllardır zihnimde var olan soru; Sayın, R. T. Erdoğan bir projemi?
bu sorunun cevabı henüz net değil ama yolu farklı Erdoğan'ın.

Satılmış Hürriyet isimli yazımı da okuyunuz.

Karadeniz'de Doğalgaz rezervi bulunmuş. Gerçekte pek iyi sevinemedim. Neden?

Siyasetçiler ve birileri, patronlar var iken halk mutlu olamaz!..

Şöyle de açıklayayım.

Kömür ve çeşitli madenler ve de sonra o BOR madeni. Diğer Kaplıcalar. Peki ne oldu?
Millet Bahçesi, Millet Kıraathanesi, Kütüphaneler, Camiler, yollar, baraj, Savunma Sanayii, Emniyet teşkilatı ile harcamalar vesaire. Diğeri de Erdoğan ve Millet Vekillerinin çok iyi maaşlar alması ve çok iyi kanunlarla güvence ve garantili ömür yaşamak ve Birçok müthiş haklara sahip olma. Vs.

Fatih Portakal'ın İmamoğlu'nun TV Kanalında seçim çalışmaları içerisinde yer alırsa tarih Tuncay Özkan'lı hezimetin tekerürünü yazacaktır.

Her şeyi Allah daha iyi bilir. Ama Gerçekler hiç konuşulmuyor. Çocuklar gerçeği bilmeden büyüyor veya susturulmuş olarak kimse konuşmuyor.

Gerçekleri Allah daha iyi bilir.
Ben sadece düşüncelerimi ve tahminsel bakış açımı sizlere aktardım. Doğrusunu Yüce Allah daha iyi bilir.

Karadeniz köpürdü koptu canlar...

Afetzedelere, şehitlere, merhumlara Allah rahmet eylesin. Giresun, Rize önce sel ve sonra oluşan heyelan büyük bir felaketin adımlarına benzeyen gibiydi. Karadeniz o zümrüt örtüsünü  giyinmiş bir Karadeniz. Yapılaşmanın hiç doğru olmadığı bir Karadeniz. Ve şu Ağaç Evleriyle gündeme gelen Karadeniz. Bu Ağaçevlerin izin ve müsaadesi var mı dahil bilinmeyen uyanık karadeniz zekasının döndürdüğü hesapsız, resmiyetsiz işlerin döndüğü Karadeniz.

Daha fazla bilgi: masaüstü ekran ile ulaşırsınız.

Hiç yorum yok: