ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

4 Ağustos 2020 Salı

İnsanı öldüren silah para

Sıvı sabun ucuz - pahalı olsun-olmasın farketmez siz kandırılıyorsunuz! Onlar lüks hayat yaşamak için sağlığınızı umarsızca kullanıyorlar.. hem de siz farkında olmadan bir kobay veya denek olduğunuzu bilmeden...

Tıb, İlaç ve Medikal olarak sanayiiciler ile gizli anlaşma varmış gibi geliyor insana her öğrenilen bilgi.
Temizlik maddeleri ve el yıkama sabunları her tür sıvı sabun, kozmetik vb. Ürünler zehirli. O traş köpüğü ve deodrant çok mu masum?
Bebek şampuanları çok mu masum?

İstisna var mı?

Ürün içeriğinde ingilizce yazılan Sulfate var ise almayın. Katı sabunun sıvılaştırılmış olduğunu yazan etiket görüyorsanız almayın.
Hatta Arap Sabunu bildiğiniz ürünlerden uzak durun. Arap Sabunu (Yumuşak Sabun) (Soft Soap) rengi çok açık olmalı beyaz renge yakın veya halojen şeffaf bir renk olmalı ve kimyasal hiçbir katkı dahil içermemeli. Kesinlikle!

Sanki yıllar öncesine dayanan çok iyi korunan ve çok gizli bir anlaşma yapılmış ve insanlar çeşitli hastalıklara yakalansın ki ilaçlar üretilsin, tıb ve medikal, sanayii, Tarım ve Hayvancılık, tekstil, otomotiv vb. Sektörleri büyük  para kazanması için bizim cildimizi, bedenimiz, omurilik vb. Çeşitli sağlık sorunların altında yatan neden bu bahsettiğim gizli anlaşma olabilir.

Bir markete gittim sıvı sabunları ucuz ve pahalı ürünlerde gördüğüm o SULFATE (sülfat) ve diğer ALKOL (Alcohol) içerikler insana iyi olmayan bu ve benzeri ürünler ne kadar da güvenli?

GDO içeren Mısır varken keyifle yenilen yiyecekler, içecekler keyif yerine ilerisi için ciddi doğabilecek sağlık sorunlarının kaynağı o çok gizli anlaşma olabilir.

Ruj bile masum değildir. Kaç para olursa olsun masum ürünler çok çok az azdır eğer var ise ve ulaşılır fiyatlandırma ile.

Neyse.

Açıklama: Dünden bugüne okuduğum bilgi beni buna yazmaya salık verdi.
Burada en iyi rol oynayan Milliyet Gazetesinin değerli insanlarının ve özellikle de Pembe Nar isimli özel bir sayfa ekibine de çok teşekkürler.
Milliyet Gazetesine, çalışanlarına ve Pembe Nar isminde ki bu özel sayfayı hazırlayan ve tüm herkese çok teşekkürler!

ÖNEMLİ !!!!!!!

"Verdiğim her bilgi doğru olmayabilir". "Sizler öğrenmeye ve araştırmaya devam ediniz".
"Ben bilen bir İnsan değilim".

Bilgi: daha fazla bilgi almak için web görünümünü tercih ediniz.

Hiç yorum yok: