ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

15 Ağustos 2020 Cumartesi

Satılmış Hürriyet

Amerika Başkan adayı skandal açıklama yapıyor.

Ve şu gazeteci kimlikli bazı basın (sol yanlı) gazeteler: Sözcü ve Oda TV, Haber 3 (CHP'lilerin o kadar çok reklamını yapıyor olarak eleştirdiğim internet haber sitesi)

Anlıyorum ki palavra imiş Atatürk ve ülke sevgisi...

Peki, uzatmadan çıkardığım sonuç:
AMERİKA ÜLKEMİZDE BAYAĞI FAAL İMİŞ!
AMERİKA SİYASETÇİLERİ VE GAZETECİLERİ SATIN ALMIŞ.

GENÇ PARTİNİN KURUCULARI UZANLAR MI, ÜLKEMİZİ İYİ YÖNETECEK VE BİR KURTARICIMIZ MI OLACAK? ONLAR DEĞİL, ALLAH BİZİ KİRLENMİŞLERİN VE SATILMIŞLARIN ŞERRİNDEN KORUSUN EĞER ALDANIR VE TUZAĞA DÜŞERSEK DE KURTARSIN. Amin. İnşallah.

Ben Tayyipçi ne de onlardan da değilim. Elhamdülillah!

Ne yazmıştım evvelki yazılarımda;
Siyaset: Çıkar ve menfaat için yapılır. Siyasetçi kendi geleceğine çalışır. Yani; hem kümesini oluşturur hem de cüzdanını doldurur. Sadece bazı kimseleri de zengin eder. Devlet içinde devletçikler oluşturmak da önemli. Yani, argümanları iyi kullanmalı ki o sahte yüzü ile ekranlardan kimi zaman gülümser kimi zaman da kızgın ifadeyi takınır.
Hayat güzel siyasetçi o satılmışlara.

Bu yazı nedir? Yalan mahsülü, kardeşlerim. İnanmayın! Allah'a inanın kardeşlerim.

Başlığın ne anlattığını anlayabildiniz mi? Eğer satılmış insanlar olursak onların kölesi (Amerika, Avrupa ve İsrail veya paranın ve şeytanın) oluruz. Öyle ise Hürriyete ne gerek var? Birilerileri eğer kalemimizi satın alıyor ise Hürriyet sadece bir içi boş ve değersiz kelime olur ama gerçeği; ruhlara vurulan zincirlerle kilitlenmiş olur.

Hürriyet kelimeden çok fazlası, kardeşlerim.

Tayyip ve diğer siyasetçiler, medya, basın ve halk iyi anlasın.

Hiç yorum yok: