ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

6 Ağustos 2020 Perşembe

Beyrut

Lübnan ülkemizin en önemli Liman kenti Beyrut. Ve bir büyük patlama oluyor.

Lübnan ve Hizbullah örgütü arasında ne gibi bir bağ var?
Neden Hizbullah çok önemli bir örgüte dönüşüyor ve Lübnan yönetimine kadar girmesi ne anlama geliyor?
Bu Hizbullah gerçekte kim ve hizmeti kime?

Halk neden yok Lübnan Devleti Yönetiminde?

Hizbullah ve İsrail arasında kavga var yıllardır. Ama gerçekte Hizbullah İsrail'in tasmalısı mı?
Hizbullah'ın boynunda İsrail'in köpek tasması mı var?

Lübnanlı gazeteler tepkili haklı yere.
Bir Lübnanlı gazete tüm siyasetçileri sorumlu tutmuş. Bence de haklı.
Türkiye Cumhuriyetinde istifa edeni mumla aramayın yok yani!
Ülkemizde en küçük kim ise o baskı altına alınır ve istifa ettirilir. Psikolojik vb. Baskı modelleri uygulanır. vb. Mecliste temsil edilen Siyasi Partiler vb siyasiler örneğine bakınız.
Büyükler yer ve içer şerbetini ama en küçüğü, cılız sesli seçilir ve baskıcı ikna yöntemiyle istifa etmesi sağlanır.
Burada bir parantez açayım Erban örneğine bi bakalım. (Merhum Erbakan'nın oğlu Fatih Erbakan'nın dışlanması da bir örnektir. Bu dışlanan ve dışarıda bırakılan Fatih Erbakan. rahmetli babasının siyasi paydaşları ve yoldaşları tarafından dışlanan bir Fatih Erbakan örneği var. Ve ben diyorum ki; Geçmiş her şeyi ile geçmişte bırak ve kendinin yeni yoldaşlarınla birlikte kendi imzanızı oluşturun ve oluşturulan imzanızı atınız. Sayın Fatih Erbakan. çünkü siz yeni ve genç bir insansınız. Elbette Baba ve Anne vb. ve birileri önemli ama kendi fikriniz hiç olmayacak mı?  Dün dünde kalsın... Bugün bu gün ve yarın hiç olmayacak mı? Geçmişte siyasilerin hataları vardı.. bu hatalara sahip çıkılması hiç doğru değildir. Her şeye rağmen yürüyeceksen sandığa gömülmekte var ve olgunlukla kabul etmek yararlı olacaktır. Sen kendi hatalarınla değil başkasının hatası ile yürümek istiyorsan bu senin kaybedişin olabilir. Kendi hatalarınla yürürsen ve bundan kaybedersen muhakeme imkanın doğar. Serseri bir mayın gibi yürür gidersen başkasının hatalarına sahip çıkmak hiç de doğru olmayacaktır. Kaybedeceksen bile kendin olarak ve kendi imzan ile kaybet veya kazan.)

Biraz gözümüzü açsak Türkiye Cumhuriyetini ve Devleti siyasiler değil kendimiz  halk yönetir. Onun bunun zengin eden bir uşak olmayız.

Lübnan'da ki patlamanın nedeni: cehalet ve hırs, ihmal, kin, İsrail vb. olabilir. Türkiye Cumhuriyetinden bu büyük patlamayı araştıracak uzman bir ekip tüm ekipman ve donanımlarıyla Beyrut'a gönderilmelidir. Patlamanın gerçek hikayesi ne imiş, öğrenelim.
İsrail gerçekte var mı- yok mu, öğrenmiş oluruz. Amerika ve İsrail ve Avrupa üçlüsü mü var veya sadece bir ülke mi var? İyi bir araştırma şart.

Bilgi: daha fazla bilgi almak için lütfen web görünümünü tercih ediniz.

Bu yazı sonlandırılmıştır. Bu ikinci yazım oldu Beyrut konulu.

Hiç yorum yok: