ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

2 Şubat 2024 Cuma

Erdoğan'nın Şovu

Kocaeli'nde ülkemizde tanınan ünlü şampuan markasının üreticisi Proactor & Gamble fabrikasının Amerika bağlantılı olduğunu basından öğrendim. Bu fabrikanın eski bir çalışanı tarafından eylem yapıldı. Eylemin amacı ise Gazze'nin sınır kapılarının açılması ve insani desteğin, yardımların Gazze'ye ulaştırılmasıdır. Basından öğrendiğim kadarıyla.

Kocaeli'nde dün 10 saat bir fabrika değil Amerka'n fabrikası 10 saat rehin alınıyor ve bu milyonlarca Amerikan doları demek. Zarar eden Amerikan şirketi ve bu milyonlarca dolar zarar oluyor. 
Ve bu önemli haber Devlet Haber Ajansı Anadolu Haber Ajansından T.R.T ve Özel haber kanallarından A Haber ve birkaç özel TV Haber kanallarına kadar bu önemli haber konuşulmuyor ne de haberle ilgili paylaşımlara rastlayamadım. 
İnternetten ve izlediğim haber kanallarında eylemle ilgili bilgi neredeyse yok gibiydi.

Erdoğan hem Devletimizin Anadolu Ajansımızı ve T.R.T'miz dahil, özel birçok TV kanallarını sanki satın almış. Erdoğan amacına medyayı elegeçirerek gündem oluşturarak yıllarca Erdoğan övülerek halkın kafası ütülerek bilgi alma hakkına tecavüz ediliyor. Ve halkın değil Erdoğan'nın hakları ön planda tutuluyor.
Erdoğan saltanat kayığında sefa sürerken medyayı kendi menfaatine ve çıkarına kullanıyor. Medya asıl işini yapmadığı için özgür, tarafsız ve bağımsız değildir.

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi başkanlığına Aday yapılan Eski bakan ve yeni millet vekili olmuş Murat Kurum devlet kanallarından özel kanallara varıncaya kadar bedavaya reklamı yapılan tek seçime sokulan tek adaymış sanki mwdya da bol reklamı yapılmaktadır.
Oyaa lkendisine medya bulamayan birçok seçim günü olmasına rağmen yerel seçim adayları için kendilerini ifade edebilmeleri mümkün değil Erdoğan'a biat eden medya sayesinde.

Erdoğan'nın partisinin ismi, Adalet ve Kalkınma Partisi ve bu Erdoğan ve partisinin yaptıklarıyla bile öetüşmeyen isim olmuş parti ismi.

Türk Halkı yani farkında ol. Senin hakların var ve bunu kullan. Eleştiri hakkında var.

Erdoğan'nın seçime giren adayları çok çok şanslı çünkü bedava reklamları var medya da.
Vaatlere ne gerek var! Medyayı da kullanan insanları da kullanan var iken vaatlere gerek olur mu hiç!

Bu Erbakancılar gerçekten Müslüman mı?
Müslümanların vaatlere ihtiyacu olmaz ki. Müslüman vaatsiz yapar ve adaletli olması gerekir. Allah'ın istesiği değil miydi? 
Allah için çalışanlar şova ve halkın kafasını ütülemeye ihtiyaç duymaz kardeşlerim.

Allah'a güvenenler siyaset içermez.
Allah'a kul olanlar hırs, nefsi, çıkarlar, kin ve kibir ne de intikam, saltanat, savurganlık, israf ve benzeri şeyler Allah'a inananlar için geçerli değildir. hatasız ve kusursuz insan yoktur ama akıl insan da vardır. Tövbe edip de doğruyu yapmakta insana mahsustur.

Sevgili Halk lütfen aklınızı kullanın.


Not: Kocaeli'de eylem yapan kişi veya kişiler gerçekten iyilerden mi?
Çünkü Erdoğanın medyası bilgi vermiyor. Çünkü Erdoğan ve sivil toplum kuruluşları medyanın imkanlarından çok çok iyi faydalanıyor da.

Medyayı meşgul edenler Halka hizmet etmez!
Devletimizi Devletçik yapanlar ülkemizi kalkındırmaz. Eğer ülkemiz kalkınsaydı benim de cebimde param vardı ve istediğim masa ve sandalyemi satın almıştım. 

Ülkemizi Halk Yönetmelidir.

Hiç yorum yok: