ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

12 Şubat 2024 Pazartesi

İSTİFA !

Uyarı! Bu ve bu blog içerisinde ki her şey doğru olmayabilir. Aldatıcı olabilir. Lütfen daha doğru adresten bilgi alınız. Bilginize.








Üsküdar Belediye başkanı ve seçimlerde Erdoğan'nın emriyle tekrar Üsküdar ilçe belediye başkanlığına aday yaptırılan Hilmi Türkmen İstifa Etmelidir.

Lama cimi yok Hilmi, İSTİFA ET!

Üsküdar belediyesinin otoparkına konulan 6 Şubat Depremlerinde afetzede olan kardeşlerimize verilmesi gereken yardım amaçlı çeşitli eşya ve ürünler belediye otoparkında çürümeye terkedilmiş olduğunu İnternet basınından öğrendim.

Basının sorusuna araştıracağım yanıtı vermekle yetinen Hilmi, İstifa etmelidir.

AKP Koltuk Belası Filmini İzlediysen İstifa et!

Uçan kuştan haberi olmamış ki yahu. 

Dürüst olun, İstifa ediniz.

Basından okuduğum kadarıyla yazdığım yazıdır.

Afetzede kardeşlerimize geçmiş olsun. Basından öğrendim ki Afetzedeler için oluşturulan teneke parçasından yapılmış Konteynerlardan  Kent değil küme oluşturulup adına Konteyner Kent denilen yerleşim yerinde yangın hadisesi olmuş.

Halkı çadıra ve teneke kutulara hapsedenlere yazıklar olsun. 

Her Afetzede cüzdanına ve kimliğine bakılmaksızın mutlu edilmedir. Müslümanlık işte budur. AKP'lilerin müslümanlığı farklıdır.

Allah bizi affetsin. Çünkü biz doğru müslüman olamıyoruz. Çıkar dünyası siyasetin Allah belasını versin.

Siyaset nedir? Cevap: Şeytan işidir.

Uyarı! Bu yazım da dahil bu blog içerisinde ki her şey doğru olmayabilir. Lütfen daha doğru adresten bilgi alınız.

Ülkemizi ve Ülkeleri Halk Yönetmelidir. 
Akıl, bilim, sanat, merhamet, vicdan, insani, adalet ve Hak, Hukuk, siyasetsiz (siyaset dışı) ile ülkeler yönetilmelidir halk tarafından.


Hiç yorum yok: