ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

28 Şubat 2024 Çarşamba

Erdoğan'lı Yıllara Artık Yeter!


Ülkemizden kümelerin eleştirisine göre zeginlik ve kötü geçmişi olan zenginler. Konuyu kümelerin anlattığı gibi biliyorum. Erbakancılar ve bazı kümeler daha benzer kümeler hep leştiri yüklü Rothschild ve ailesine. Neyse intenetten özellikle Türkçe dille yapılacak aramalarda bulabilirsiniz.

İddiaların doğruluğunu Allah daha iyi bilir. Ama bana doğru gelen iddia ise zenginlik. Basına düşen fotoğraflarda bile ekonomik yönden iyi oldukları görülmektedir.
Diğer iddialar ise ispatlanamıyor.  Ama Netanyahu'nun vefat haberini aldıktan sonra yaptığı açıklamalar da belki bir şeyler bulunabilir olsa da yeterli olmayacaktır. Bu nedenle ispat yine çıkmaz ayın son çarşambasına kalmıştır. Bu bir Türk deyimi. 

Yıllardır Gazze ve Filistin konusu Erbakancılar sayesinde de şov amaçlı olmuştur. 
Kafamızı yıllardır Erbakancıların medyası tarafından ütülenir ve üstelik Erdoğan katıldığı açılış törenlerinde bile milletin kafasını ütüleyerek şovuna devam ediyor. Yeni şeyler değil Erdoğan'nın sahte oluşturduğu gündem algısıyla kendni gündemde tutma çabasını şöyle anlıyorum ki Erdoğan halktan bir şey gizlediği mi var? Ne dir bu Erdoğan'lı 
gündem ? 

ülkemizde bu gündemlerin arka kapısında gerçekte ne var?

Erbakancılar devletimize ve medyyaya sahipken güce ulaştı da neden halktan korkuyorlar ve gizledikleri bir şey mi var? Yani evimizde ki TV de yıllardır bize huzur vermemenizin ve bilgi alma hakkımız suistimal edilirken Erdoğan beyimizin gerçek gündemi aslında ne? Yahu biz halktan ne ister bu kümeler?

Keşke Erbakancılar ve diğer kümeler de kendi mağaralarında yaşasalar artık. Huzur ve bilgi alma hakkımız neden çöpte ? Ve birçok haklarımız neden çöpte ?




Hiç yorum yok: