ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

10 Kasım 2020 Salı

10 Kasım ve Sinema

Mustafa Kemal Atatürk'ü Rahmetle, sevgi ve saygıyla anıyorum. Allah Rahmet eylesin.


Not: Görsel Habertürk web sitesinden ama öncesi Google görsel aramadan Atatürk ismi araştırılmış ve görsel aramada çıkan sonuçlar ekran görüntüsü ile kaydedilmiştir. Görsel ek içerisinde Habertürk vb. Ayrıntılarını göreceksiniz. Görsel ekte hiçbir düzeltme, fotoğraf düzenleme işlemleri dâhil yapılmamıştır.

Haber web sitesinden öğrendim ki NTV muhabiri Anıtkabir de canlı yayında iken siyah elbiseli insanlar tarafından bir müdahale neticesinde canlı yayın kesilmiştir. 

Yarın Allah Kerim! 

bu iş siyasilerin tümünü en kazın altına sokar. İnşallah. 

Allah'tan başka İlah ve Tanrı yoktur.

🖤🖤💚🖤🖤❤🖤🖤🖤❤🖤🖤💚🖤🖤

 Ve bugün güzel haber geldi.

Türkiye'nin 'en iyi uluslararası film' Oscar adayı, Mehmet Ada Öztekin'in yönetmenliğini yaptığı '7. Koğuştaki Mucize' filmi oldu.


Alıntılanan web sitesi: https://www.sondakika.com/haber/haber-turkiye-nin-oscar-adayi-7-kogustaki-mucize-13727045/

Sinemada değil özel bir TV Kanalında ücretsiz bir kaç sahnesini  izleyebilmek nasip oldu. Elhamdülillah! 

Neden Sinemada değil de TV'den izledim?
O soruyu bana değil ülkemizde vatandaşlara  kader biçen ve fakirleştiren siyasetçilere, patronlara, yasal ve yasa dışı örgütler (tümü de siyasi bağlantılı. Belki istisna var veya yok.), dincilere vs. Onlara sorunuz. 

(Dinciler; derken insanı ve dini kendi menfaati için kullanan ve sömüren demektir. Diğer bir ifade ile, Allah'a kul olmayıp dünyaya kul olan...) (Herkesi zan altında bırakmamak için bu açıklamayı yaptım.) 

Siz siz olun buğday ile arpayı karıştırmayın!

Başarılı buldum oyuncuları ve filmi ama bana yabancı bir filmi hatırlattı.

 siyasileri mutlu eden sinema ve TV Dizi senaryoları çok iyi iş yaparken Sinemamızı özgür yapabilen ve kendi kalemiyle senaryolar üreten ve Tiyatro da Devrim (Koministler sevinmesin. Kast edilen solcular ne de sağcılar da değildir.) Gerçek bir Devrim ile Tiyatro ve Sinema da ülkemizi hem içeride hem de dışarda (yabancı ülkeler) çok güzel ve iyi temsilini yapabilir olmalıyız. 

Siyasetçiler bizi temsil etmedi ve edemezler! 
Tüm siyasiler ve partilerin tamamı, ayrımcısız olarak ifade etmişimdir.

Allah'a hamdolsun.




Hiç yorum yok: