ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

23 Kasım 2020 Pazartesi

Onur AKIN


Çok eskiden bir aileydik... 
İnternet üzerinden  Haber okumak için haber sitesine girdim. Ve karşıma gelen haber Onur AKIN ile ilgili oluşuydu. Hastalanmıştı. Teşhis günümüz salgın hastalığı Koronavirüs. Evet, konulan teşhis böyledir. 

Allah hayırlı şifa versin kendisine. Ne diyebilirim ki! O bir Ağabey idi. Neyse. Ben İntenet haberciliğinden öğrendim. Eğer aramıza dönerse hoş geldin veya dönüşü Allah'a ise dua ile sizi Yüce Allah'a uğurlarız. Bu dünya ne garip! İki farklı insanız ama büyük bir aileyiz. Birbirimizden habersiz olsak bile. Neyse ki İnternet Haber sitesinden bilgi almış oldum. 

Rahman ve Rahim Allah'ın adıyla.  Allah'ım! Sen şifa verenlerin en hayırlısısın. Şifa ver tüm insanlardan hasta olanlarına ve de sağlık sorunu yaşayan tüm canlılardan ve tabiata. Amin. İnşallah. 

Genç zenginlere ve insanlara söylemek; Aile olmak iyi bir şey.

Bu Koronavirüs kolay kolay terketmeyecek biz insanları... Mutlaka hangimizin sırası gelecek, bilmiyoruz. Ensemizde bu virüs... 

Hiçbir yararı olmamış ne oksijene, suya, çaya, gıdaya, elbiseye, perdeye, insana ne de hayvanlara ve tabiata. Ve üstelik Her türlü hastalığa davetiye çıkaran o pislikler aşağıda okuyun.

 Nedir o yararsız pislik şeyler: Sigara, Tütün mamülleri, Esrar, Alkollü içecek ve katkılı içecek - yiyecekler vb. Ne içene ne de maruz kalan hiçbir canlı dâhil insana bile zararı olduğunu kabul ettiğinizde ve pislikleri terkettiğinizde ilerleyeceksiniz. Samimi ve azimli olunuz.

Hiç yorum yok: