ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

10 Kasım 2020 Salı

bir başka dünya!

Daha önce yayınladığım bir yazı da yazmıştım bir başka dünya kelimesini. 

Sizi bilgilendirmek istedim.

Ülkemizin bir büyük şehrinde sevgili Annem bir kaza geçiriyor. Bu kaza sonucu Annemin başına dikiş atılıyor. Bir Özel Hastahane de.

Anlatayım nasıl olduğunu.
Annem Metro ile kısa bir yolculuk ile gidilmesi için bir adrese ulaşacaktı. 
O yürüyen merdivenlere gelir ve tutunmak için elini o hareketli bant üzerine eliyle tutunur. 
Ve ne mi olur? Düşmemek ve kendisini güvenli sandığı o bant ters hareket ile Annemi yere atar. Vicdansızca!.. Duygusuz. Duygu da beklenemez. Ne de olsa insan ürünü zekâsı da yok. Neyse Genç bir erkek yolculardan bir hamle ile Annemi düştüğü yerden kaldırır. Metro Görevlileri ilgilenir gibi yapmışlarsa da ilgi sadece Alo ile Ambulans çağrılmış. 

Metro görevlisi ile Annem konuşurken görevli şöyle der; "evet eliniz ile o tutunduğunuz bant arada bir ters hareket ediyor".

Ambulans Annemi Özel bir Hastahanenin Acil servisine götürmek için yola koyulur. Başından kan aka... Annemin başı sertçe yere vurduğundan dolayı kanaması  vardır. 

Bu Özel Hastahane Annemden para istemiş ve kişi Annem hem de Acil vaka. 

Neyse. Kısaca şu: Belediye Başkanının ve Özel Hastahaneneyi de Eğer Para gücüm olsa idi Kanuni  yoldan hak aranabilirdi. Olmadı. olur mu,  Belki nasıl bilmiyorum. 

Anladım ki Türkiye Cumhuriyeti bir başka dünya olmuş.
.
Allah'a hamdolsun.  Allah korudu. Elhamdülillah! 

Anneme iyiliği dokunan kişi veya kişilere selâm olsun. Allah razı olsun onlardan. Allah da onları sevindirsin. İnşallah. 

Bunu niye anlattım? O sizin zekânıza ve kalbinize kalmış. Detaylar da anlatır.

Üstelik yeni bir bilgi. Annemin başında dikişler duruyor. Çok yeni bir olay.

Hiç yorum yok: