ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

8 Kasım 2020 Pazar

olmadı yalana gerek yok.

Elazığ'da 3 çocuk annesi bir hanımefendi  bitmemiş İnşaatın çatısına çıkmış ve intihara kalkışmış. Bir Alo ile Polis gelmiş. Peki ne yapmış. Yine aynısını yapmış. Anneyi ikna ederek intihardan vazgeçirmiş ve karakola gitmiş. Ifadesi alınan anne birkez daha  serbest kalmış. 

Yahu bu insan 3 çocuklu bir anne. Suçlu değil. Polis gerekli mercilere bilgi sunmalıydı. Ve ne olmalıydı?
A) Psikolojik destek.
B) Valilik veya Kaymakamlık devreye girer ne mi olur? Yeni evinin anahtarı hem de dayalı döşeli. Çocuklar psikolojik destek alır ve eğitim hayatları devam eder. Anne çalışmak ister işe iş veya isterse yardım yapılarak mutlu huzurlu yaşarlar anne ve 3 çocuk.

Neyse. Belki bir gün.

Siz siz olun benim gibi gerçek bir aptal olmayın.

Hiç yorum yok: