ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

15 Kasım 2020 Pazar

Haberler!

Bugün Üsküdar ilçemiz de denize neredeyse sıfır  Vaniköy Camii'nde çıkan yangın büyük olmuştur. Tarihî Camii'nde maddi hasar büyüktür. 

Diğer; 

Siyaset bir kenara bırakılsa idi ülkemizde yasal tüm siyasî parti liderleri ve özellikle D.S.P. ve CHP başta hükümet olmak kaydıyla topyekûn tüm siyasî parti liderleri bugün yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde olması elzem veya mecburî değil aslî vazifesi olmalıdır. Bu vazife zorunluluk değil kardeşlik ve sevgiden doğar.

Eğer gelmeyen liderler olduysa veya temsilen orada değiller ise şüphe duyarım vatan sevgilerinden, Amerikancı olmalarından. 

Nerede bir Türkiye Cumhuriyeti Kardeş ülkelerinin hem mutluluğunda hem de mutsuzluklarında vb. mutlaka ülkece onlarla birlikte olmalıyız. Bunu anlamayan siyasiler ve partileri bizden değildir.  Yanlış yolda yürüyenler yürüyüşlerinin yanlış olduğunu farkına vardıklarında birlikteyizdir.

Hamdolsun Allah'a. Selâm olsun Osmanlı Sultanlarına, Atatürk'e ve Ecevit, tüm şehitlere, gazilere, tüm gizli-açık kahramanlara (Hayvanlar dâhildir) (bilinen - bilinmeyen kahramanlar dâhildir.)

Ne Mutlu Türküm diyene! Bu sözü anlayan doğru olsun. eğilip bükülmesin... 
Doğru işler yapsın. 


Hiç yorum yok: