ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

16 Mayıs 2021 Pazar

Facebook

Merhaba, Facebook patronu! Sen de bir insansın ve bir baba bir de ailen var.

Sen ister misin ailenin her şeyini (tuvalet, duş, mutfak vs) bu ve benzerini yaparak teşhir etmek veya kamealar ile her şeyi mahremiyet perdesini yırtarak her şey kayıt altına alınarak bu kayıtların reklam şirketlerine satmak ve bilimsel çalışma adı altında üniversite ile paylaşmak bu ve benzeri nasıl da yanlış ise facebook ve whatsapp üyelerinin bilgilerini temin etmek ve birilerine vermek hiç de ne insani ne de ahlaki vs değildir.

Facebook patronu ve diğer patronlar da düşünsün ve doğru olanı yapsınlar.

Facebook, Whatsapp ve diğerleri de dahil lütfen doğru olanı yapsın gizlilik ve güvenlik doğru olarak yapıldığında biz mutlu oluruz. Hepimiz insanız ve kim ister yanlış olanı!..

Hiç yorum yok: