ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

29 Mayıs 2021 Cumartesi

HES Kodu




Bu iki HES Kodu örnektir. İnceleyin. Siz de yapabilirsiniz. Veya bir kimseden yardım alabilirsiniz. 

Fotoğraf düzenleme yazılımları ile yapılmıştır.

Önce Hayat Eve Sığar mobil uygulamasını internet açıkken uygulamayı parmağınızla ekrana dokunarak açın. QR Kodlu HES Kodunuzu gördükten sonra mobil cihazın ekran kayıt yöntemi ile ekran resmini çekiniz.

Mobil cihazınızın galerisine ekran görüntüsü kaydedilmiştir. Bundan sonrası fotoğraf düzenleme yazılîmlarını kullanarak isteğinize uygun tarzda örnekte ki gibi ve çeşitli duvarkağıtları yapabilirsiniz. 

Yaptığınız bu HES Kodu duvarkağıdı olarak ve isterseniz kilit ekranı seçimi ile cihazınızın ekranına uygulayabilirsiniz.

Artık HES Kodu arama derdinden kurtulacaksınız.

Siz yapamadınız mı? Bir başkası veya bir tanıdığınız size yapacaktır. 

Not: bu işlem sizi HES Kodunu arama zahmetinden kurtardığı gibi Hayat EVe Sığar uygulaması için internet gereksiniminden de kurtaracaktır. bu yöntem en kolayıdır. Mobil Cihaz galerisi içerisinnden birçok foto ve video arama zahmetinden de sizi kurtaracak kolay bir yöntemdir.

siz sadece hangi yöntem olursa olsun en uygun olan yöntemi seçin.

kısacak bilgi verdim. Bu HES Kodu gösterme zorunluluk olan yerlerdeki uzun kuyruklarda bekleme sürenizi kısaltacaktır. 

Kısa bir bilgi: Mobil cihazınızın galeri içinde yer alan foto/resim düzenleme aracı yeterli olmayabilir. Siz PicsArt isimli Mobil foto düzenleme uygulaması ile foto/resim düzenleme yapabilirsiniz. Birçok foto düzenleme mobil uygulaması var ama PicsArt size birçok seçenek sunacak araçlara sahiptir. Ben de bu örnekleri PicsArt ile yaptım. 

PicsArt mobil uygulanmasını ücretsiz kullanmak istiyorsanız yapmanız gereken galeri ûzerinden paylaşım aracı ile PicsArt'a gönderiniz. Devamını size bırakıyorum. 

Öğretici Açıklama: PicsArt'ta en işe yarayan araçlar: foto ekleme ve kesme/kırpma ve dahası. Arkaplan belirleyin. Belirlenen arkaplan üzerine kestiğiniz QR kodu foto ekleme ile boyutunu ayarlayın ve sonra ekranın sağ üstünde tik işaretine dokunun ki ekleme işlemi onaylansın. 

Her şey tamam ise test edin yaptığınız işi.
QR kodu okuyan tarayıcı ile okutun Hes Kodunuzu. Hes Kodunu okutmak için ikinci başka bir mobil cihaz ile bu test işlemini yapınız.

Yanlışlar,  hatalar QR Kodunu bozabilir. Bu test çok önemlidir. QR Kodu okunabilir olması gerekliliğini unutmayın! 

Benden bu kadar.

Hiç yorum yok: