ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

25 Mayıs 2021 Salı

Sedat PEKER

Bay Sedat Peker. Türkiye'de mafya olarak biliniyor. 

Ve ben ilk yazımda değersizin tekiymiş diye yazdım. Görüyorum ki bu çok acayip bir şey!
Değersiz olarak ifade ettiğim şey ise eşi ve çocuğunu Türkiye'de bırakmış ve onların başına iş geliyor iken sen çıkıp konuşuyorsun! Bence eşin ve çocuğun senin bir ailendi... onları yalnız bırakmak 
doğru muydu? Basından okuduğum kadarıyla düşüncelerim ve ifadem böyledir. Konuyu çok iyi bilen bir insan değilim ama konu hiç de basit değilmiş yeni yeni anlamaya çalışıyorum.yazımın eksik kalan kısımları aşağıda okumaya devam ediniz.

Eski Polis Hanifi Avcı Sözcü gazetesine konuşmuş. demiş ki H. Avcı: Sedat Peker bildiklerinin sadece %10'unu söylemiş. 

Eski Polis Mehmet Ağar ise red etmiş kendisi ve oğlu ilişkili iddialara.

Yani Eski polislerin ikisi de çok şey biliyor.

AKP'li Eski başbakan Binali Yıldırım'ın oğlu ile ilgili iddiaları kısmen doğru çıktı. Doğrulayan kişi Binali Yıldırım'ın kendisi.

Venezuela'ya gidilmiş olduğu doğrulandı. 
Anlıyorum ki, Venezuela'ya gitmek ve aşı götürmek veya test kiti ve diğer. İyi de bunlar neden Devlet kanalı ile değilde AKP'nin elleriyle gidiyor ve etrafa bakılıyor vesaire. İyi de bu Devletin işi değil mi? Siyasi parti bu gücü nereden buluyor? Tayyip beyinizden. 

AKP Lideri ve elemanları devlet içinde devlet gibi. AKP nin elleri her yerde ve uluslar arası gidebiliyor.

Bu sahte güç nelere kadir!..

Bu sahte gücü elde etmek için çok çalıştı AKP ve yerleştirilen elemanlar. Medya da gönüllü oldu.

Bu sahte güç ile her şey mümkün görülebiliyor. İstediğin kanunu çıkardın mı yalan bile doğucu olur... oysa yalan yalandır. 

Sedat Peker içeride çok iyi korunduğu belli gibi. Zamanlama harika! Opeasyon için hazırlık aşamasında iken başlamamışken Sedat bey yurt dışına çıkıvermiş. Bu gerçekte bir tesadüf mü? içeriden bilgi szdırılmış olabilir. Köstebek kimbilir kimler ve sayıları ve gücü nedir?

Sedat bey hiç de masum değil.
AKP ve CHP de masum değil.
FETÖ zaten masum değil.

Siyaset çıkar ilişkileri olan yalan dünya!

Ülkemizde kümeler neden oluşturulur? Sermaye için. Yani PARA ve hükmetmek.

AKP kümesi ne de CHP kümesi ve diğer kümeler de ADALET içermeyen kümelerdir.

Allah'ın adaleti şaşmaz.

Devlet içinde mafyanın ve siyasal ve siyasi devletciklerin ne işi var? 

Atatürk'ten sonra gelinen kötü nokta.

Sedat Peker konusu acayip bir şey. Ne yazayım bilmiyorum.

Zaten karanlık dünya bu mafya işleri.


Neyse. Bu dünya ne sana ne de bana kalmaz...

Sedat bey öyle herhangibi bir kimse değil. İçeride de gözleri var. Bilgiler kimden sedat beye teslim ediliyor? vb. gibi sorular.

Madem biz Aziz milletiz diyor ya Tayyip beyiniz. Öyleyse neden bedava ulaşım, elektrik, internet, doğalgaz, gsm, vesaire yok? Hani bizler Aziz idik. Aziz insan mübarektir ve asla para alınmaz bilirim ama yanlış mı biliyorum? Tayyip beyinize gelen hediyeler için para mı veriyor ki biz hele ki Aziz isek hiç para ödemediğimiz gibi hediyeler de almalıydık.

Nese. Bu dünya ne sana ne de bana kalmaz.



Bu Sedat Peker konusu da öyle bir geldi ki yine çağın dışına itildik!.. Biz halk olarak yüksek standalarda yaşamıyoruz ve böylece çağın hep gerisindeyiz.. çok fazla geriyiz.

Sedat Peker bireysel eylem yapıyor görüntüsü veriyor gibi mi? 

Gündemi AKP Lideri oluşturur ve medyası da destek olurdu. Yıllarca böyle sürdü ve halkın kaası ütülenirdi. İlk kez Gündem Sedat PEKER ismi etrafında dönüyor... Ama ne dönüş! Tayyip bey, Gündem elinizden kayıyor ne yapacaksınız ha!

Görülüyor ki, ne istifa eden var ne de seçim 2023 yılı öncesi değil. Ey, CHP! her şeye balıklama atlama! 2023 'ten önce seçim olmayacak. Benim de anladığım 2023'ten önce değil. Eğer ileride ne olur bilemem. 

Son not:

Allah'a hamdolsun. Türkiye Cumhuriyetini Halk yönetmelidir. Ve doğru çözümü halk sunmalıdır. İnşallah. Eğer olmaz ise Peygamberlerimiz yönetmelidir ülkemizi.


Her şeyin en doğrusunu sadece Allah bilir. Ben bilen bir insan değilim.

 Bu yazı ve her şey: çok doğru ve mükemmel olmayabilir. Nede olsa ben bay harika değilim!






Hiç yorum yok: