ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

16 Mayıs 2021 Pazar

kemik kıran mı olmak?

Sedat Peker için söyleyeceğim sözler:
"Değersizin tekiymiş". 

M.H.P.'nin gençlik kolları için bir nasihat:
vuran ve kıran insanları örnek almayın ne de onlara özenmeyiniz. 

Gençler! "En hakiki mürşit İlim ve Fen"dir. Mustafa Kemal Atatürk'ün bu sözünü de hatırlayınız. 

Yıllardır İsrail'in Tanrı tanımaz filmini bize izlettiriyolar... Peygamberlerimizin mesajı ve sözleri açık ve netti. İsrail, pişman olacaksın!..
İsrail, kendin ettin ve kendin Cehenneme yakıt olacaksın! 

Ne Türkiye ne de diğer ülkeler yıllardır Zalim İsrail'e doğru ve gerçek tepki vermediği gibi kınamıyor. 

İsrail ve halkına, ordusuna, destekçilerine şunu söyleyeyim:
Eğer Allah'a ve Peygamberlere inanıyosanız hemen yanlıştan dönün ve zalimin kanlı duşu ile vaftiz olmayın, yıkanmayın ne de cinayete ve zulme, kirli planlara vb. ortak olmayın!..

C.H.P. Atatürk'ün kurduğu bir siyasi parti gibi değildir. Kominist ve H.D.P. yanlısı ve yanlış çıkarlar üzerine hesap yapan bir çıkar örgütüne dönüşmüştür.

Muharrem İnce ve Mustafa Sarıgül'ü kutlar; ayrı ayrı yürümek oyları böler ama sizleri de böler mi? Akıl ve Güç birliği yapmak daha doğru değil mi?

Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu için ve diğer A.K.P'den ayrılanlar için söyleyeceğim şey: Sizler A.K.P. ve diğer siyasiler gibi umut satcısı olmak için koşuyorsunuz. Zaten fazla bir şey yazmaya ne değersiniz ne de değmezsiniz. Ne fakınız var birbirinizden?

Yeniden Refah partisi ve Saadet Partisi ve diğer siyasiler de Umut Satıcısı olmak için koşuyorlar. 

Saygı Değer Tükiye Cumhuriyeti Halkı! Seçim Sandığı önüne gelecek; Karar senindir. Karar sadece sizin olsun. 

İsrail'i Kınıyorum! 

PKK ve FETÖ, DHKP-C vb. Yasa dışı örgütleri Kınıyorum!

Kominizmi ve Siyaseti Kınıyorum!

"Allah'tan başka İlah ve Tanrı yoktur".

Not: bugün sabaha karşı saat: 04.00 da yazımı sonlandırdım. oruç tutmak için sahur yapmak için uyandığımda saat: 02.00 . yazmak istedim. Ve yazdım da. 

A.K.P. nin modeli 'yap işlet ve devret' tehlikelidir.
 Katarlı zengine satılan tank palet fabikası kısa zamanda A.K.P. taafından Katarlı zenginden alınan hisseler özel bir Türk şirketi gibi görünen sanki A.K.P. 'li şirkete yangından mal kaçırırcasına hisseler ülkemize A.K.P. eliyle gelmiştir. Bu bir gizli itiraf aslında. 

Yap işlet ve devret modeli aslında ülkemizin topraklarını yabancı zenginlere satmak gibi bir şeye benziyor. Yıllar önce eleştirilen A.K.P. bu yap işlet ve devret modeli ile o eleştiriyi doğrular nitelikte bir uygulama modeli yönetiyor. 

Ben de yap işlet devret modelini düşündüğüm de ülkemizin yerli (Türk gibi görüntüsü veren) görüntüsü  ve yabancılara  satışını kolaylaştıran gizli veya aptalca bir plan gibi olarak düşünüyorum. Ülkemiz gizli veya açık planlar üstüdür. Hiçbir plan ülkemiz ve devletimizden de ve halk dahil daha değerli değildir.

Birilerini zengin eden projeler gizli veya açık farketmeksizin; zengini zengin eden projedir.

Bu pandemi döneminde halk doğru düşünülmedi. Fiyat etiketleri ve Toplu Ulaşım, Doğalgaz, Su, Elektrik, İnternet, İletişim vb. en çok ihtiyaç olan bu tüketimler çok pahalı. Koronavirüs olmuş-olmamş kimin umurunda? Halk ve ülke için elini taşın altına ne koyan var ne de ateşten gömlek giyen... Nerede o kefeni ile dolaşan?! Kelle koltukta diyen nerede?! Tayyip'inizin sözlerini hatırladınız mı?

Erdoğan! Sen gerçekte Amerika ve İsrail'e uşaklık yapan bir hizmetkar mısın? kimin uşağısın Erdoğan? Hani Millet'in hizmetkarıydın! Öyleyse neden doğruyu yapmyorsun? Senden istenilen doğruyu yapmak zorundasın değil mi Erdoğan.

Bayramın bitiminde  hemen akabinde ki sonraki yazım oldu.

Söz: "Liderlerin, birilerinin ışığı ile gecenizi aydınlatmayınız"...

Allah'ın ve Peygamberlerimizin ışığı ile yürüyen ne  gündüz ne de geceleyin karanlıkta kalmaz...

Önemli! Her şeyin en doğrusunu sadece Allah bilir. Ben bilen bir insan değilim. Bu adres çok da doğru olmayabilir. Lütfen Allah'a inanın. 

Siz sadece Allah'a inanın ve güvenin.
Allah'a ve Peypamberlere iman edin.

Bu yazı eklemelerle ve düzenlenerek (hatalar olabilir yine de) saat: 04. 41 de sonlandırılmıştır.







Hiç yorum yok: