ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

29 Mayıs 2021 Cumartesi

Gerçek Gündem

Köpeği taşlayanların arasına tereddütsüz girip, bisikletle 5 kilometre taşımış

Demirören Haber Ajansı
Demirören Haber Ajansı

DİYARBAKIR'da, sokak ortasında bir grubun işkence ettiği köpeğe sahip çıkan Patili Yaşam Derneği üyesi Kadir Aydoğmuş, bisikletle 5 kilometre uzaklıktaki güvenli yere götürdüğünü söyledi. Aydoğmuş, "10-15 kişilik grup, köpeği taşlıyordu. Tereddüt etmeden, aralarına girip, köpeği aldım. Taksici ve toplu taşıma aracı köpeği almayınca ben de bir elime köpeği, bir elime bisikletimi alıp, 5 kilometre yol katettim" dedi.

Alıntılanmış bir haber. Alıntılanan haber web sitesi: İnternethaber. D.H.A. Haber ajansının büyük gayret ve emekleri sonucunda bu güzel haber bizlere ulaşıyor. Teşekkürler D.H.A. ve Basına! 

Siyasilerin ve karanlık insan Sedat PEKER'in belirleyemediği en gerçek güzel bir haber. Ve en gerçek. 

 Hep onlar mı? Çok konuşuyorlar değil mi? Gündem ellerinden kayıp gitmesin diyedir, kimbilir.

Allah razı olsun iyi insanlardan.

Hiç yorum yok: