ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

19 Mayıs 2021 Çarşamba

Türkiye'den, bizden



Beşiktaş Spor kulübünün futbol 'da başarısı şampiyonluğu getirdi. Bu şampiyonluk Avrupa ligi maçlarına giden otobüsün biletini almaya hak kazanmıştır.
Ülkemizi Avrupa'da temsil etmeye hak kazanan Beşiktaş futbol takımını kutlarım.

Şampiyon Beşiktaş spor kulübünün her branştan sporcularını ve teknik ekibini, yönetim, her personeli kutlar başarılarınızın katkısında teknik ekibin büyük payı olduğu kadar diğer görünür ve görünmeyen kahramanları da unutmamak gerektiğini sizlere hatırlatırım. Şampiyon üç beş kişiden ibaret değildir.

TV 8 Patronu Sayın, Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından güzel bir mesaj paylaşmış. Sayın, Acun bir fenerbahçeli olduğu halde centilmenlik örneği sergilemiş. Sayın,  Acun Beşiktaş Spor kulübü futbol tekniktörü Sayın, Sergen Yalçın için demiş ki; "Omuzlara alınmaya hak ediyorsun". Ne güzel demiş Sayın, Acun.

Bizler taraftarlığı yanlış bildik. Veya öğretenler yanlış öğetti taraftar olmayı. Ben eski bir Galasaray taraftarı ve Altay futbol takımına sempati duyan bir kimseydim. Yıllar önce.
Ve şimdi ise, tüm spor kulüpleri ve sporcular vs. hepsi ülkemizin ve bizimdir. 

Beşiktaş Spor Kulübünün futbolcularını taşıyan otobüs taşlanmış olması beni üzmüştür. Evet bu teknik ekip ve futbolcular ülkemizin ve bizimdir, lütfen anlayınız. 

Taraftar olmak küfürbaz ve kırıcı olmak değildir... hepimiz insanız lütfen sevgi ve saygıyı yitirmeyelim.

******

Sayın, Fatih Terim büyük bir insan ve teknik direktördür. Saygı duymak da bir erdemdir.
Doğaldır... düşmekte var kalkmakta ama düşene ve kalkana taş atmak ve saygısız olmak yoktur. Fotoğraf albümünüzde mutlaka Sayın, Fatih Terim ve Mustafa Denizli hocaların birer fotoğrafları olsun. Merhum Metin Oktay'ın da fotoğrafı olsun.

******

Bir Savcı bey konuşma videosu yayınlamış internetten. Ve bunu öğrenen Vali soruşturma başlatmış. Savcı bey göevden uzaklaştırılabilir veya sürgün edilebilir ihtimaller dahilinde. 

Biz siyaset içermeyen siyasetsiz ve özgür Türkiye Cumhuriyetinde yaşamadığımız için ADALET de doğru işletilemediğinden dolayı Savcı beyin akıbetini tahmin etmemek hiç de zor değildir. Allah yardımcısı olsun Savcı beyin. 

Ne mi olur? Muhalefet gelirse Savcı bey iade-i itibar alır ve görevinin başına geçer. 
Ancak ihtimaller bir iki değil hangisi gerçekleşirse ve ona göre yol alınabilcektir.

Doğruları yapmak için ne muhalefete ne de iktidara ihtiyaç vardır. Biz gerçek bir Türkiye Cumhuriyeti olduğumuzda siyaset bizi terkedecektir. Halk iktidar olmalı siyasetçiler değil.

*****

Sosyal destek konusu bir türlü doğru yapılamıyor! Çünkü siyasilerin elinde ki listeler insanları parçalı yapmaktadır. Bu listeler doğru değildir.

*****

Yasaklar konusu da ayrı bir sorun insan için...
İyi düşünülmeyen bir politik yasaklar silsilesi bu Koronavirüs günlerinde. Ama hükümet...

**** 

Filistin için doğru şeyler yapılmayacak böyle devam ederse. İsrail bildiğini yapmaya devam edecek gibi. Birçok Cana yine yaşam hakkı tanınmayacak gibi. Bu İsrail zulmü yine canlar yakmaya devam edecek.
Bizler ise bu zulmü TV kanallarının haber bültenlerinde bu zulmün filmini izlemeye devam edeceğiz. Güçlüler dünyası böyle bir şey...

Halbuki güçlüler dünyasının zalimlerinin gücü sahtedir.

*****

Oruç tutun Müslüman Kardeşler! 

Gücümüz yetmiyor filistine huzur ve mutluluk getirmye. Öyleyse sağlığın elverişliyse yapabileceksen eğer oruç tut.

Bekar mısın? Paran da yok. Oruç tut.

Nefsine söz mü geçiremiyorsun? Oruç tut.

Vesvese mi seni namazdan uzak tutan?  Oruç tut.

Alkol ve Sigara vb. Bağımlılıkların mı var? 
Oruç tut.

Çok mu sinirlisin? Oruç tut.

Haramdan sakınmak ve zinaya yaklaşmamak mı istiyorsun? Öyleyse oruç tut.

Vesaire. Sen oruç tut.

Siz Allah için iyi iş (iyi temizlik, iyi ustalık, iyi insanlık, iyi aşçılık, iyi tamirci olmak vesaire) bu ve benzeri işleri iyi yapan ve temizliğe önem veren, dürüst olan, yalan ve haramdan uzak duran insanların mükafatı Allah'tadır. Allah en hayırlısıdır.

Not: her şeyin en doğrusunu sadece Allah bilir. Ben bilen bir insan değilim. Bay harika da değilim.

Burası çok doğru bir adres olmayabilir.

Bu kolaj ünlü futbolcu ve teknik direktörler içerir. Soldan sağa doğru isimler: Merhum Metin Oktay, Fatih terim, Mustafa Denizli ve son olarak Sergen Yalçın.

Bu kolaj: Google Arama motounun görsel aramasında fotoğraflar bulunmuş ve bu kolaj içerisinde yeralmıştır.





Hiç yorum yok: