ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

30 Mayıs 2021 Pazar

Gündemi neden sen oluşturmak istiyorsun ey, siyaset ve örgüt?

AKP yandaşı medyada 'cımbızla çektiler' deniliyor. 

Konu: Bir İmam konuşma yapar R.T.E. 'nin de olduğu 28 Mayıs 2021 Cuma günü. 
C.H.P. de O imamın konuşmasını cımbızlamış ve öyle aktarmış o da kendi yandaş medyasına servis etmiş.

Konu ne idi bilmiyorum ama düşünceme göre tahminim:

Hatırlarsanız, yüksek rütbeli askerler konuşurdu kürsüden.. ve diyorlardıki; 'İltica' burda da 'ima' vardı. 'İma' nın hedefinde Rahmetli Erbakan ve yoldaşları, tarikatçılar... vb. 

Yıllar önce R.T.E. konuşurdu kürsüden.. Gönül yarasını anlatırdı.. 'ima' da vardı.

'İma'nın hedefinde Atatürk, CHP ve İnönü, Cumhuriyet, Laiklik vb. vardı.

Yani hep 'ima' vardı. Ya AKP, Saadet, Ya da CHP ve diğerleri birbirleri ile ima yoluyla iletişim kuruyorlar ya da suçlama yaparlardı.

AKP ve CHP kavgası olur bu başka birşey değil. Kardeşçe barışmadıkça ülkemiz doğru kalkınma ve huzur içinde olmayacaktır.

Çünkü zihinler hep değişmiyor... tortular zihinlerden, içerilerden karanlık yapar kalpleri...

Mesela, Mustafa Sarıgül.'ün Şişli'de belediye başkanlığından da ne de insanlığından bir zarar görmedim. Ama ne oldu? Baykal'dan sonra görevi devrelan CHP genel başkanı Mustafa beyi kovdu CHP'den. 

Mustafa bey seçim çalışması için bir kalabalık ortama giriyor. Seçim mevzusu. Bir vatandaş ile tartışma yaşanıyor. Vesaire. Basına düşen bir haber olmuştu.

Mustafa beyin şahsına değil di aslında bu mevzu veya tartışma AKP ve CHP kavgası ile yanan küçük bir ateşti. Bu hoş olmayan durum her iki kişiye olumsuz yansıdı aslında. Çünkü kişi AKP'nin polisi, yargıcı, vb. gibiydi. Mustafa bey nereden bilsin ki? Umarım biraz daha dikkatli olunur Mustafa bey. Ödevlerini iyi yap Mustafa bey.

Nice yakın zamanda örnekler var.. CHP'nin yanlışlarıyla ilgili. 

AKP dersini iyi çalışmış ki CHP ile daha iyi kavga ediyor.  

CHP dersini iyi çalışmadığından dolayı oylar hep düşük.

Aslında ne olması gerekir?

Sağ ve Sol kavga etmeyi bırakıp barış yaparak birlikte çok da iyi çalışabilir ama devlet içinde devletcikler büyük bir sorun.

Benim gönlüm ise; Halkın ülkemizi doğru yönetmesinden yanadır. Ama şu var ki kavga etmeden mümkün olacak mı? bu da çok zor! Siyaset ve bazı ideolojiler insan zihnine yerleştirdiklerinin sonucu ülkemizde kavga son bulmayacak ve de doğru bir kalkınma yaşamayacağız.

Asıl zararlı şeyler: yanlış düşünceler, karışık ve bulanık zihinler, ideoloji vb. İdi. Ne Cumhuriyet ne de İslam zararlı değildi...
İslam dahil kabul etmemiş emek sömürüsünü.. Farklı lisanlar konuştuk ama ortak noktamız şeytan işi sömürüye hayır demekti. Yanlış anlaşıldık...

Sağ ve Sol birlikteliği zenginlik olur. 

Ya halk gelsin ya da ülkemizi Peygamberler yönetsin.

Önceki yazılarımda anlattım. Birkez daha yazdım. Siz ne düşünüyorsunuz?

Siz bu blog sayfasını ziyaret ederseniz eğer ve ziyaretinizi verimli geçirirseniz ben Ay yüzeyinde yalnızlıktan sıkılmam. İnsanlar arasındayım ama yine yalnızım... siz doğru anlayabilirseniz kendinize, birbirinize faydanız olur. Ve bu fayda ile emek sömürüsü de olmaz bencillik vb. de olmayacktır. Ülkemizin gerçek kalkınması sadece insanların ekonomik ve eğitim vb. ile kalkınabilir. 

Siyasilerin ve zenginlerin büyüdüğü bir ülkede gerçek ve doğru kalkınma olmaz.


Hiç yorum yok: