ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

6 Mart 2024 Çarşamba

Deprem Ve Hak Arama

MYNET Haber sitesinden alınmış bir fotoğraf.

Hatay ilimizde yapılmış deniz manzaralı gökdelen'in 6 Şubat 2023 depreminden önce çekilmiş bir fotoğrafı.

Ve 6 Şubat 2023 taihinde ülkemizi acı yaşatan depremden sonra çekilen fotoğraf:
MYNET Haber sitesinden alınmış bir fotoğraf.

Yorumum:
Bina gerçekten çok çirkin ve üstelik fotoğraf üzerinden şunu söyleyebilirim ki İstanbul ilimizde ki gökdelenler gibi hiç değildir. Tasarımsal veya Mimari çizimde hata var gibi. İstanbul ilimiz de yaşayan bir kimse olarak hiç böyle gökdelen görmedim. 

İlk foğrafta görülen bina altına konulan ayaklar gerçekten de çok yanlış ve çirkin bir görsel katıyor. İnsanlar ekonomiyi bulmuş ama görsel olarak sunulan yapıdan bile birşey anlamadılar mı ki parayı mütahit'e verdiler? 

Kısaca;

6 Şubat 2023 tarihli depremin hesabı sorulacaksa Erdoğan'a kadar sorulur.
Her şeyin sahibi Erdoğan ise yapı denetim ve kamu-kurumların denetlenmesi gerekirdi ki olmadığı aşikardır. Çünkü Erdoğan her şeye sahip olurken devlet işleyişiyle birlikte mekanizmaları bozmuştur. Belediye başkanları ve muhtarlar, kaymakamlar ve valiler maalesef iş yapmayınca suç sadece mütahidin olur. Oysa Erdoğan ve elemanları hani müslümandı? Hani Adalet ?.Helal Ve Haram hassasiyet bilinci nerede? 

sözümün özü:
Herkes Müslüman Değildir. Halka tavsiyem;  Allah'a inan ve güven. Allah'ın verdiğü akıl kıymetli kullanın. Allah insana evet - hayır özgürlüğü gibi birçok iyi haklar içeren özgürlükler verdi farkında olun.

Bu dünya geçici ve boş ama hayır işlersen ahiret mutluluğun var. Allah çok hayırlı ve mübarektir. 

Allah rahmet eylesin tüm merhumlara ve şehitlere. 
Gazzede yaşayan halk için konuşmak değil ve adalet ile doğruların yapılması gerekiyor.
Filistin de yaşanılan ve yaşatan zalim elbette ateşi karnında hissedecektir. Allah zalimlere karşı acımasızdır. Doğru yolu seçenler tövbe etsin ve doğru olanı yapsın. Allah affedicidir ve affetmeyi sever.



Hiç yorum yok: