ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

13 Mart 2024 Çarşamba

No Erdogan!

Bing GPT-4 tarafından oluşturulan resimdir. by Microsoft



Asgari ücretin düşüklüğünü Erdoğan'a yıllar önce anlatamazdım ama bugünlere geldiğimizde de pek de bir şey değişmedi.

Bağımsız Türkiye Partisinin siyasi başkanı Sayın Haydar Baş Sağ iken asgari ücrete beş bin Türk Lirası isterken Erdoğan kendisini eleştiriyordu. Oysa bu tevafuktu.

Yıllardır Erdoğan ve o elemanları yüksek maaş alırken halkın sesini duymazlardı. Defalarca yazdım ve hala yazıyorum. Taş olsa çatlar... 
Yani ramazan günü Üsküdar belediyesinden ücretsiz Wi-fi hizmetinin limitli olduğunu acı da olsa öğrendim. Bedava hizmeti kusurlu olan belediyelerden biri Üsküdar İlçemizin belediyesidir.

Erdoğan derdi ki "ben milletin hizmetkarıyım" oysa yıllar su gibi akınca gerçek olmadığını acı da olsa anladım. Üsküdar belediyeciliği de acı örneklerden sadece biri. Oysa merhaba diyen ne kaymakam ne de vali var bilir hiç olmadım.  Sosyal Yardımlar İnsanlara görüntü vermek için.

Yani bilmem kaçıncı mübarek Ramazan Türkiye Cumhuriyetinde ama bu Erbakancılar neden böyle? Aslında bu Erdoğan dahil tüm Erbakancılar İsrail'li mi ki doğruları yapmazlar?

Mesela Kent Lokantaları üzerinden C. H. P'li İmamoğlu'nu eleştiren Sözde seçim adayı Murat Kurum da Erdoğan gibi eleştirdi. Halka iyilik yapıldığında neden eleştiri yerine bir çorba da biz de katkı sunalım demezler yahu? Kardeşlik iyilik demek değil mi?

Kendisini kaf dağında sananlar bu ne kibir! Bulunmaz hint kumaşı değilsiniz. 

Allah'a şükür birgün ülkemizi halk yönetecek.

Erdoğan ve zenginleri milletin parasıyla iftar vereceğine İslam dini gereği kendi parasıyla olmalıydı iyilikleri. Kasalarında tuttukları para birgün toprak olacak...

Madem müslüman osmanlı olduğunu iddia ediyorsunuz da anlatayım;
Sanki Yedim/içtim isimli Camii hikayelerini okudunuz mu? Ya da osmanlı sarayında çalşıp yüksek mertbede olan kişilerin hikaylerini hiç okudunuz mu? Osmanlı İmparatorluğu zamanında birçok mimari eser günümeze gelenlerin hikayelerini de bi zahmet okuyunuz.
Hatta 15 Temmuz FETÖ darbesi olarak pazarlanan darbe gününün rütbece büyük komutanını bakan yapan Edoğan hatırladın mı? O bakan sayende yüksek maaş aldı. Ve ne mi yaptı? Kendi parasıyla Camii yaptırdı. Hem de senin döneminde oldu Erdoğan. 
Erdoğan sen ve elemanların milletin parasıyla iyi hayat yaşayıp sözde adalet isminde bir kitap bastırdın matbaalarında. Tanıdık ne çok zengin iş insanların var be Erdoğan. O kitabının reklam ve masrafları, kitap ile ilgili her şey için ülkemizin kaç vatandaşın sayısına denk gelir o milletin cebinden aldığın para?! Sizler vicdan sahibi olsanız kasanızda tutuğunuz parayı harcar ve milletin parasını tekrardan millete geri verirdiniz.

Murat Kurum bir aday olduğuna göre dokunulmaz mı? Yani millet vekilliğinden istifa etmiş midir? Seçime giren adaylar gibi Kurum onlarla eşit midir? Yasal gerçek bir aday mı Murat Kurum? kaç yerden maaş alır? Bol bedava reklamlısınız sen ve elmanların be Erdoğan! Elbette  bilinmesi gerekir. Erdoğanl'lı her siyasi seçim adil olduğunu hiç de inanmıyorum. 

Adaletten bahsedip Adil olmamak var ya!..

Zenginlik içinde bir ülkeyiz ama yoksuluz. Çünkü halkın zenginlikten payını alması istenmiyor.

Erdoğan ve erbakancılar artık hepinize yeter! Erdoğan ve elemanları, erbakancılar, Şevki Yılmaz ve Hilmi Türkmen ve daha niceleri soruşturma neden geçirmez çünkü eşit değiliz. Adalet ve Hakların İsmi Erdoğan.

İyi ki Allah var. İyi ki Allah'ın adaleti var. Allah'a hamdolsun.

Sevgili Halk,

Ülkemiz halk tarafından yönetilmesi gerektiği çok doğrudur. 

Ülkemiz ve ülkeler halk tarafından yönetilmelidir. Bunun için tek şart ise halkın barış içerisinde olması ve akıllıca doğruları yapması çok hayırlıdır. Eğer ki yanlışı tercih etmezseniz; ne kibir, şan ve şöhret, dünyalıklara tamah etmeyip halkı ve ülkemizi kalkındırmak zeki ve cömert olan insanların kibirsiz, kinsiz, davasız, intikam peşinde olmayanların işi olmalı ülkemizi halk ile kalkındırmak.

Bu ramazan günü oruçluyum. Elhamdüllillah! Elbette ben dahil hiçbirimiz hatasız ve kusursuz değiliz. Doğru bilen ve doğrucu insan değilim. Allah hepimizi affetsin.

Not: Hala hatırlarım ; "Ne istedin de vermedik" diyen  Erdoğan bu ifadeyi kürsüden 15 Temmuz darbe öncesi söylemiştir Fettullah Gülen'e. Halbuki hala kardeş olduklarını düşünürüm. Erdoğan ve kümesi hep başkalarını suçlarlar ama ben artık kendileri olduklarını düşünürüm. 

Bilgi: mayasız ekmek ye.  Kızartmasız yemek yiyin. Yani yağ içinde kızartılmış yemekleri yemeyin. Bol yağlı yemek yemeyin. 

Elbette harika müemmel bir insan değülim ve olmak için hiç de çalışmadım ne de görüntü vermedim. Elhamdülillah! 

Daha doğru adresler size bilgi verir sanmayın. A,B,C içinde olmayın da aklınızı kullanın. Etrafa bakınız. Doğru nedir bilmiyorum. Bilgili insan hiç değilim. Doğru bir yazı oldğu kanısında değilim. Elbette doğru olmayabilir.

Hiç yorum yok: