ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

13 Mart 2024 Çarşamba

Çin Malı Motosiklet Satın Alınır Mı?










Hükümete çağrım gereğini yapmalısın.  Çin malı motosiklet gerçeğini bu video İle öğrenin.


Hükümet artık Çin hükümetinden tazminat almalı ve Çin'den doğrusunu yapmasını istemelidir. Ülkemizde sözde yerli olarak sunulan Çin mallarını üreten ve satanların kulaklarının çekilmesini  istiyorum.


Bu video ile CF Moto ile Çin malı gerçeğini öğrenebilirsiniz. CF Moto bir Çin malıdır.  Bu video'yu sunan Analiz Moto Exper İsimli YouTube Kanalıdır.


Uyarı! 

Bu video Analiz Moto Exper isimli kanal tarafından sunulmuş ve ücretsiz olarak yayınlamak bir insani iyilik içindir. 

Yayınladığım Analiz Moto Exper isimli Kanalın bu video içeriğinden sorumlu değilim. Ben doğru nedir bilmiyorum. Yaptığım sadece insanidir. Reklam ve pazarlama işi değil bu video'yu yayınlamak. Eğer ki gerçek ise kardeşimizin bedava reklamını yapmak ve dertli yaralı kardeşimizin derdine derman olunuyorsa ne mutlu ücretsiz ve karşılıksız iyilik yapana da yapılanlara. 


Not: Hükümeti veya Erdoğan'nı alkışlamadan önce düşünün. O yaralı kardeşimiz sizin evladınız olsaydı tepkisiz kalır mıydınız? Erdoğan sayesinde Çin ürünleriyle ülkemizin her yerindedir. Ve hükümet hiç mi suçlu değil? Denetim nerede? Parayı veren düdüğü çaldığı sürece bu ilk değil ve son olmayacaktır. Erdoğan vicdanen ve aklen doğrusunu yapmalıdır ve üstelik vebal almak istemiyorsa.

Bilgi: Video başlığında ve içeriğinde ismi geçen Oğuzhan Muslu bir fenomen. Fakat Oğuzhan Muslu Uyuşturucudan tutuklanmış olduğunu basından öğrendim. 

Haberin URL Linki: (Sabah Gazetesi) 
https://m.sabah.com.tr/galeri/yasam/hizli-ve-torbaci-fenomen-oguzhan-muslu-tutuklandi

👉  Oğuzhan Muslu -Haber. 👈 Lütfen Haber bağlanma linkini tıklayarak haber içeriğine ulaşacaksın. 

Sözcü haber İnternet Sitesinden Oğuzhan Muslu haberinin URL Linki:

https://www.sozcu.com.tr/sosyal-medya-fenomeni-oguzhan-muslu-uyusturucudan-tutuklandi-wp7871210

👉  Oğuzhan Muslu - Sözcü  👈 

Önemli! Video içeriğinde ve video başlığında ismi geçen şahıs haberin içeriğinde bahsedilen kişi ile aynı ise doğru oldu bunu yayınlamak, eğer ki değil ise Özür.dilerim.


Önemli bilgi! Gençler ve Motosiklet severler,

Kimseye özenmeyin! Allah ve Peyamberler daha hayırlıdır. Yani bana da özenmeyiniz. Aklınızı kullanın ki özenti duymayın kimselere. 

Haklarınız çöp değildir.  Tüketici mahkemelerine müracaat edebilirsiniz veya kanuni haklarınızdan yararlanıp suç duyurusunda da bulunabilirsiniz. Paranız varsa lütfen Çin ve Hintli mallardan ya uzak durun ya da araştırmacı olun. 

Sevgili Motosiklet severler ve Türk halkı,

 hiçbirimiz mükemmel değiliz elbette haklarınız kanun çerçevesinde belirtilmiştir eğer isterseniz kullanabilirsiniz. Benim  yeterli param olmadığı için Çin menşeili farklı ürünler kullandım. Bazı ürünler iyi çıktı. Fakat ne zamana kadar sonra ürün bozulacak olduğunu ben de bilmiyorum. Siz yine aklınızı kullanın ama belli de olmuyor ürünlerin sağlıklı ve verimli çalışması. Paranız varsa da iyi kalite de olan ürünler öncelğiniz olsun. 

Önerim; www.sikayetvar.com web sitesinden her çeşit ürün araştırması yaparak satın almadan önce fikriniz olsun. Hak aramanın en iyi seçeneklerinden biri Şikayet Var web sitesidir. Şikayet Var isimli web sitesi ülkemiz için bulunmaz bir nimet gibi. Teşekkürler Şikayet Var web sitesine.





Hiç yorum yok: