ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

13 Mart 2024 Çarşamba

Eros ve Ülkemiz için

Bing GPT-4 ile oluşturulan resimdir. by Microsoft. Bu resim tercihimi yazımın sonunda açıklamasında okuyunuz.


Kamuoyunda yankı uyandırmış bir olay: Genç bir erkeğin yaklaşık 20 - 28 yaşlarında bir katil. Bu katil bir kediyi tekmeleyerek öldürdü. Basın bu haberlerle dolu. 

Sevenleri tarafından Eros ismiyle anılan bir sokak kedisi ısınmak için apartımana girmiş ve malum hava soğuk. Eros isimli kediyi gören genç erkek tekmeleyerek ölmesine sebep oldu. Hatta katil oldu. 

Bu basında gördüğüm haber Eros'u sevenlerin protestosu gündeme taşımıştır. Malum Erdoğan gündememiz yıllardır. 

Önclikle Eros bir kedi ve bir can olma hasibiyle sizleri candan kutlarım ama bu olayla sizden ve canımız Eros'tan haberim oldu. Maalesef gündem yıllardır Erdoğan ve siyaseti. 

Sizlerin çabası ve sesi nihayet anladım ki  duyulmş ama duyanlar eksik cevap vermiş ve sonucu olarak Eros'un katili serbest olduğunu. ve yine basından öğrendim. 

Yani Eros sadece bir kedi değil bir can. sesini duyuran ve duyuramayan adalet Erdoğan olmuş iken adalet isteme hakkınızdır.  Ama adalet için yüzlerce milyonlarca kez yazsam da nafiledir ki; adalet ve devlet Erdoğan iken.

Her güzel insandan Allah razı olsun. Haklısınız adalet duyarlılığınız için. İslam da katilin işlediği suç ve eğer varsa suçları elbette adalet yerini bulacaktır. Dünyalık adaletin terazisini bozdukları için yanlış tartıyor gerçek bu. 

Bura da Aleyna Tilki için bir tavsiyem olacak. Şöyle;

Merhaba Aleyna Tilki,

Duyarlılığın ve diğer ünlülerin duyarlılığı için teşekkürler. 

Dün çok küçüktün bugün ise yirmili yaşların içerisinde genç bir kızısın anne ve babanın; neden ülkemizin kızı olmayasın sen ve seninle yaşıt kızlarımız?

Kendinizi çok iyi yetiştirin ve gelişin ki ülkemizi sizler yönetin. Adalet, Yoksulluk, Yokluk kimsesizlik, Yalnızlık, İşsizlik, Üretimsizlik, bilgisizlik ve bilinçsizlik, kümeleşme ve benzeri birçok düzeltilmesi gereken sorunları çözecek kimseler olun. Yıllardır çöpe atılan adalet ve haklar, hukuk var.  Şimdi erken olur konuşmak. Vakit çok. 

Yani şöyle de diyebilirim Hayırlı ve faydalı insan olursanız ne siyaset size yakışır ne de pis kimlikler bir elbise olur bedenlerinizde. Önemli olan mükemmel insanı aramak ve olmak için çalışmak yerine Allah'ın rızasını kazanmak için bir insana merhaba söylemekten bir ağaca su vermek ile mümkün iyilik. Hiç de zor değilmiş öğreneceksiniz. 

Neyse bu tavsiyeyi hangi yaşta ve cinsiyette olmanız çok önemli değildir. Allah rızasını kazanmak isteyen gelsin hepsi bu kadar. Örneğin bir ağaca su vermek bir sevaptır. Anlaşılıyor mu? Yani üstün insan zekasında olmak hiç gerekmediğini de anladınız mı?


Not: Açıklamam;

Beyaz renkli kedi resmi istedim yapay zekadan ve o yukarıdaki kolaj. 

Konuya beyaz renki kedi resmi neden istedim?
Hristiyan inancına uygun düşmemesi için kedinin beyaz renkli olmasını terch ettim. Hristiyanlığı smbolize eden şekiller ve vurgusunu istemedim.

Hiç yorum yok: