ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

12 Mart 2024 Salı

Hayır Erdoğan!

Bu resim Bing GPT-4 tarafından oluşturuldu. by Microsoft



Takdir edilen lider olmak ve kendini alkışlatmak için uğraşmasaydın da Allah için doğruları yapman sana en güzel teşekkür olurdu.

TRT dahil özel medya bile seni yüceltirken doğru yaptığını sanma.
Her şeye sahip oldun ama maalesef doğru bir lider vasıfların yok.

Paramızı almak için uğraşıp sana oy vereceğimi sanma.

Allah için doğru olmak daha hayırlıdır.

Sen de eleştirdiklerin gibisin hiçbir fatkınız yok
Ha onlar ha sen fark ne?

Vazgeçilebilirsin kibre girme sakın.

Ben artık kardeşiniz değilim. Hamdolsun Allah'a.
Sen yenilebilirsin ve üstelik fanisin Erdoğan unutma ha sakın.

Ülkemiz halk tarafından yönetilmelidir.
Adalet hak ve hukuk çöpe atılan atık olmaması için Ülkemiz Halk Tarafından Yönetilsin.

Sevgili Halk,

Ne Erdoğan'a ne de başkalarına hamdolsun mecbur da değiliz ve muhtaç hele hele hiç değiliz. Allah verdi bize akıl bunu kullanmak gerekir adalet ve haklar için ve halkı kalkındırmak çok gecikiyor oysa... Biz halkız ve şanlı Türkiye Cumhuriyetiyiz... Elhamdülillah! 

Ben doğru nedir bilmem. Allah daha iyi bilir.

Herkese Hayırlı Ramazanlar

Not: Özgür Özel Mahmut Abbas ile Ramallah'ta görüşecekmiş. Basından öğrendim. O görüşmeden ne sonuç çıkacak? Veya ne değişecek? Filistin özgür mü olacak? vesaire.

Hamas ve Hizbullah ve Taliban bu ve benzeri kümeler asla halkın temsilcisi olamaz.
Halk maalesef tercihleri doğru yapmaz ise ya da ülkesini kendi aklıyla yönetmezse kümeler kalkınma konusunu bile doğru mu yapacak? Ülkeler halk tarafından yönetilirse kişiler ne de kümelerin halka sunduğu sahte kaderi çöpe gider ve barış ile kalkınma başlar. Ancak siz isterseniz bu mümkündür. Bütün ülke vatandaşlarına çağrımdır; ülkeler halk tarafından yönetilmeli ve doğrular hızlı ve akıllıca adil olarak hayata geçirilmelidir.

Hiç yorum yok: