ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

4 Mart 2024 Pazartesi

ÜLKEMİZİ HALK YÖNETSİN

ADALET, HAKLAR, EKONOMİK KALKINMA, HUKUK, EĞİTİM, GELİŞİM VE ÇAĞ, SAYGI  İSTİYORSAK 

ÜLKEMİZ HALK TARAFINDAN YÖNETİLMELİDİR. 

HER ÜLKE HALK TARAFINDAN YÖNETİLMELİDİR.

SİYASET VE KÜMELEŞME LİDER VE AİLERİ DAHİL BİRKAÇ KİŞİ MUTLU OLUYOR İKEN HALK MUTLU DEĞİLDİR.

KULLARA KUL OLMAK İNSANLRA ASLINDA HEP KAYBETTİRİYOR. 

ULAŞIM VE HAYAT PAHALI.

ERDOĞAN VE ELEMANLARI KÖTÜ HAZIRLANMIŞLAR YEREL YÖNETİM SEÇİMLERİNE.

ERDOĞAN CUMHURBAŞKANI OLDU AMA ELEMANLARI ÜZERİNDEN UCUZ SİYASET YÖNETİMİ YAPMAKTADIR.
HALKI APTAL YERİNE KOYMAKTIR GERÇEK TABİR BUDUR. ERDOĞAN BİZ APTAL DEĞİLİZ!

MURAT KURUM SANIRSINZ BAŞBAKAN OLACAK GİBİ AĞIZLA KONUŞUR. VAATELERE BAKSANIZ HALKIN HAKLARI VE ÜSTELİK BU HAKLARIMIZ 3-5 ŞEYLE SINIRLANDIRILMIŞ VE KIRPILMIŞ YAHU! BİRÇOK HAKLAR YOK SAYILMIŞ.

GERÇEK BELEDİYECİLİK VE YÖNETİM PALAVRA.

 İmamoğlu le bir hesaplaşmaya ya da intikama girilebilir. Murat Kurum'un söylediklediklerini duymanız ve nlamanız gerekiyor.
Mesela, B arailere tapu verildi. Bu B araziler gecekondu mahallesine dönüşmüş devlet arazileri aslında. Her seçim günü devlet arazileri üzerinde gecekondulaşma olurdu. Ve birsürü belki yüzbinlerle ifade edilen geckondularımız olu hem de adı üzerinde bir gece de gece ve kondu. Siyasetle gelenler Erdoğan sayesinde tapularını aldılar. İstnbul'un taşı toprağı altın ya! Tası tarağı toplayıp memleketlerini terkedip İstnbul'a geldilr ve böylece gecekondulaşma siyasi seçimlere denk getirilirdi. Nasıl olsa hükümet kurulmadan bir gece de dumanı tüten evler yüzbinleri bulan sayılara ulaştı. Hani derler ya; "Kara haber tez duyulur". Öyle ama bu seçim zamanına denk getirilmesi ise kimin haber vermesiyle nasıl olduysa kardeniz bölgesinden ve diğer bölgelerimizden tez duyulan haberle göç almaya başladı İstanbul ilimiz. 

Zaten Erdoğan o gecekonucuları sevinirdiği gibi İmamoğlu tarafından gönderiln veya işten atılan kendi personellerini (resmiyeti olmayan ve veya bir şekilde resmiyete uydurulan işçiler ve diğer personeller) işe almak ve fesh edilen anlaşmaları tekrar başlatmak için de geleceğini Murat Kurum ile Erdoğan müjdeler. 

Her şeye sahip olan Erdoğan ne den doğruyu yapmaz veya ne den yapsın ki? Saltanat varken ne den? Erdoğan hep cevap verse de birçok soruyu cevapsız bırakır.
Erdoğan değil Siz Allah'a güvenin ve inanın.

HALK APTAL DEĞİLDİR.

ERDOOĞAN HEM DEVLETİMİZE HEM DE MEDYAMIZA SAHİP İKEN HİÇ DOĞRU OLUR MU? SAHTE GÜÇ İLE MUTLULUĞU YAŞAYAN ERDOĞAN! BİZ HALKIZ, APTAL DEĞİLİZ.

HA DERSENİZ İMAMOĞLU VE DİĞERLERİ 

LAMACİNİ YOK. 

ÜLKEMİZİ HALK YÖNETMELİDR.

NOT: Kazakistan deprem ile sarsılmış. Kazakistan'da ki herkese geçmiş olsun. Kazak hükümetine eleştirim; lütfen artık iş çalışın. Türk halkının yöneticilerine seslenişim; lütfen artık halkı çağın gerisinde ve fakir yaşatmayın. İslamiyet Erdoğan'a ne de birlerine ait de değildir. 
İslam Allah'ın insanlığa hediyesidir. Halkı fakirleştirmeyin. Halk aptal değildir.

Atatürk ve Osmanlı, din üzerinden milyonlar kazandılar da halk hep pahalı hayat yaşar ve fakirdir. Yıllardır halktan aldıklarıyla zenginleşti kümeler. Neden doğruyu yapmazlar? Ne acıdır ki Devletimize saip oldular da doğruyu yapmamak için dört dönerler...

Hiç yorum yok: