ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

26 Aralık 2023 Salı

Düş Yakamızdan Enflasyon!

Erdoğan ve uyguladığı politikaları eleştirmek bize mutluluk vermez ne de Erdoğan söz de verse olacağı yok.

Peki ne yapmak gerekir ?

Başta Petrol ve doğalgaz satan ülkeler ile Amerika ve Avrupa yuvarlak masa etrafında  toplantı yaparak bu yaşadığımız ekonomik sorununa dur demeleri gerekir ki insanlar nedes alsın. 

Ne Erdoğan ne de ben veya bir başkası, tarih bile verilse yine sorun çözülmüş olmayacaktır.

Rusya ve Ukrayna savaşının yolaçtığı ekonomik zarar  geçiştirilemez! 

Doğalgaz ve Petrolün yüksek fiyatlarla satılması da akıl işi hiç değildir.

Dolar ve Euro'nun yükselmesi ve de Türk Lirasının gittikçe yok oluşa sürüklenmesi hem aklen hem de vicdanen yaralıyıcıdır...

İsrail ile Filistin savaşının olumsuz etkileri de görmezden gelinemez.

Ne Erdoğan ne de Muhalefet Partileri garanti de verse Ekonomimiz düzelmez kardeşlerim. 

Çözüm aklın işletilmesi ve Allah'ın rızasındadır.

Yani birbirimizi suçlamanın hiçbir faydası kesinlikle yoktur. Yukarıdan aşağı okuyun ve düşünün ama sadece düşünmekle kalmayıp yuvarlak masa toplantısını hayata biranevvel geçirin kardeşlerim. Liderleri ikna edin. 

Not: Çözüm Allah'ın verdiği aklı işletmekte ve hepbirlikte sorunlar konuşulmalı ve çözüm aranmalıdır. 

Çözüm: Osmanlıcılık, Türkçülük, Kürtçülük, şuculuk ne de buculuk yapmakta değildir kardeşlerim. Bu yazımı yukarıdan aşağıya doğru  okuyunuz.

Kur'an da bahsedilir "o akıl sahipleri" Allah'ın hediyesini görmezden ne de anlamamazlıktan gelmesinler! 

Allah'a hamdolsun. Yazdıran Allah. eğer yanlışı ve hatayı, çirkini de bulduysanız bu bendendir. Bu yazıda ki her hata ve yanlış, çirlikte var ise ben Murat YAZGI olarak sorumluyum. İyi ve güzel, doğru Allah'tandır.


Hiç yorum yok: