ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

28 Aralık 2023 Perşembe

Seçil ERZAN

Seçil Erzan ile ilgili haberler basın da ve internet gazetelerindedir.

Bir dolandırıcılık hikayesi... 

Seçil Erzan isimli kadın futbolculardan bazı iş insanlarına kadar birçok kişiyi dolandırmıştır.

Bazı ünlü isimlerden Arda Turan futbolcu ve Fatih Terim futbol teknik direktör bu iki isimden fazlası vardır Seçil Erzan tarafından dolandırılan.

Birçok dolandırıcı gibi Seçil Erzan'nın taktiği iletişim ve samimiyet üzerine kurulan güven oluşturmaktır. Ve Seçil çalıştığı kurum banka olduğundan bu samimiyeti ve güveni oluşturabiliyordu. Basından vakıf olduğum kadarıyla yazlık evine ünlü isimleri davet ettiği ve yine ünlü isimlerle fotoğraf ve Selfie çekimleri yaptığı da gözlenmektedir. 

İşin sırrı: Samimiyet. Türk insanı samimiyeti sever. Saftır biz Türkler. Seçil Erzan ile banka dışında buluşmalar ve bu samimiyet hiç mi şüphe duyurmaz o ünlü isimlere ?

X Twitter hesabımı kapatmadan çok önce Futbol teknik diröktörü Fatih Terim'e bir X Tweet atmıştım. Şöyleydi;  Sayın, Fatih Terim eğer sizin kasanıza diğer insanların parası girmişse lütfen onlara ait olan miktarı ödeyiniz. (Bu tam ifade ile değil de hatırımda kalan kısmıyla kendi ifademle size anlatığım üslübumdur. )

Fatih Terim'in ismi çok geçiyordu basın da. 

Dün, basın Fatih Terim'in Yunanistan da bir spor kulubüne transfer olduğunu yazıyordu. 
Ve Fatih Terim basının sorularını cevapsız bırakmıştı. Kibarca basına Fatih Hoca kendisine konuşma yasağını delmemek için kibarca basına susuyordu.
Anladım ki, Fatih Terim moral için uzaklaşmak istemiş ülkemizden ve Türk basınından. Soruları cevapsız bırakarak.
İşin ilginci dolandırıcılık basın gündeminin sıcak konusu iken oldu bu Fatih Hoca'nın gidişi. Üstelik dünyaca zenin spor klüplerine gitmeyişi de bu iddiamı doğruluyor. Moral bulmak için ilk gemiye binmiş Fatih Hoca.

Düşünün, o ünlü isimler nasıl zengin olduklarının cevabını vereyim.

Çalışarak. Yani yıllarca çalışarak. Futbol ve Spor ile Kazanılan her kuruş alınteridir. 
Ünlü isimler çalışarak kazandıkları servetlerinden bir miktarını ülkemizde olmuş afetler için afetzedelere bağışlamışlardır.
Kolay para ne de kara para denilen Haram para ile zenginleşmediler. 
Böyle değerli insanlar nasıl kandırıldı ?
iyi niyet ve saflık. Zaten zenginler, Seçil'in cümlelerine, davranışlarına vesaire nasıl kandılar ? Anlayamıyorum. Bu olsa olsa saflık. Çünkü zaten hiçbir şeye muhtaç değillerdi. Ne üç liraya ne de 3 milyona bile ihtiyaçları yoktu.  İnsanlar....işte. 

Önemli! Bu basından edindiğim bilgiyi kendimce anlattım. Yanlış veya eksik, doğru ya da hatalı olabilir.

**********

Benim babam yıllarca devlete hizmet etmiş birçok emekli gibi Emekli Sandığına bağlı bir emeklidir. Yani o Sigortalı işçilerden değildir. İşçi statüsünde olanlar daha avantajlı ülkemizde. Devletimizin kendi emeklisi küçücük paraya layık görülen evlat bile sayılamayan çalışkan insanlardı. Ne gecesi ne de gündüzü belli değildi Babam gibi birçok emeklilerin. 

Ülkemizin zenginlikleri halka ve emekliye yansıtılmadığında dün açıklanmış asgari ücret 17.002 Türk Lirası olur kardeşlerim. 
Oysa Erdoğan bu milletin sayesinde o cumhur reisliğini aldı. O bulunduğu makamı kendi vakıflarına ve kümesine hizmet etmek için ona oy verilmemiştir. Hatırlatayım Erdoğan ve kümesine. 

Yani anlayacağız, makam isteyen kişiler Erdoğan ve kümesine tatlı dilli olsun. Askerli fotoğrafları olsun. Erdoğan'nın gönlünü yapan hem makam sahibi olur hem de para ve imkanları olur. Bu işler böyledir. 

Seçim de Cumhurbaşkanı olan Erdoğan belediyeleri tarafından vatandaşa bedava yemek bile vermediler. Halbuki Erdoğan zor da olsa ikinci turdan çıkmasına rağmen Erdoğan'nın sözde gerçek belediyeci şovmenleri halka bedava yemek bile vermediler!

Sorması ayıp! Bu belediyeler yemek satarak ve çeşitli işlerinden ödeme alarak şişirdikleri kasaları ve bu kasalarda ki para ile ne yapıyorlar? Vatandaşın göz yaşını mı sildiler ?
veya kimlerle yiyorlar? vesaire sorular çoğalır ama bedava ulaşım yoksa hizmetin olmadığı aşikardır. Herkesi kapsayan ayrımcısız hayat bedava değil ise halkın parası ve devletin imkanları kimleri zengin ve mutlu yapıyor?

*************

Türkiye Cumhuriyetini Halk Yönetmelidir


Hiç yorum yok: