ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

16 Aralık 2023 Cumartesi

KADIN & ERKEK = İNSAN


Merhaba,

16 Aralık 2023 ' te bazı haber içerikleri olan internet haber sitelerin de genç bir kadın 20 yaşında bekaretini satışa çıkardığının haberini okudum. Ben daha önceden de  benzeri haberleri internetten vakıfım. 

Çok Ağır...  "Konu çok ağır".

"B e k a r e t" ;   "Gençlik",  "Kadın",  "İnsan",  "Ekonomi",  "Eğitim" ve "Sağlık". 
Bekaret konusunu bu başlıklar altında yazım oluşacaktır. Sosyolojik ve diğer bilim dallarıyla konuyu anlatmak benim işim değildir. Kendimce yazmak istedim, okuyun.

İslam'da bekaret önemli ve insana doğru çözümleri içeriyor. İslam dininde fahişeler dahil kınamıyor. "Fahişeler dahil İslam da kınanmaz". Allah bize Kur'an da açıklamıştır.

Bekaretini satan genç kadınların ortak noktası ekonomik nedenlerdir. 

Dünyanın gelişmiş ülkelerinden basına yansıyan bu bekaret satışı ile ilgili haberler çok korkunçtur. O zengin ve ülkeleri de sorgulatır.

Örneğin; bazı Türkler Amerika'ya iş veya eğitim amaçlı gittiler. Ülkemize gelenlerin söyledikleri ise, Amerika filmlerde görülen gibi değil derler. Sağlık pahalı, hayat pahalı, arkadaş yok... benzeri cümler duyduk basından,  videolardan. 

O zenginlikler halka yansıtılmayınca çözüm olarak kişiler farklı yolları çözüm gibi görüyorlar. Bu çözüm yolları; müstehcen fotoğrafları satmak internetten. Yine internetten müstehcen içerikli chat sitelerinden, bekaret satışına kadar kadınların ve erkeğin bedenlerini, ruhlarını, duygularını satışa çıkarması ile bunlar maalesef bir çözüm yolu oluyor. 

Sadece ekonomik nedenlere bağlanamaz, pis satışların da ticareti yapılmakta bazı kadınlar tarafından. Alıcısı da var maalesef. Bunlar anne sütü satmak, terli iç giyim satmak, alkollü içecek için kendi sıvısından üretmek benzeri iğrenç ve ahlaksızca yapılan ticaret asla ekonomik nedenlere bağlanamaz!...

Kısaca yazmama rağmen maalesef çözüm böyle işler oluyor onlar için. 

Kendim daha önce bir çözüm sunmuştum ve buna ekleme yaparak size sunuyorum.

Çözümüm:

Halk olarak bizler bir merkez inşa edeceğiz ve buraya büyük bir havuz yapacağız.
Dünyadan akan para havuza girecek ve oradan her insana karşılıksız ikram edilecek.

Halk tarafından oluşturulan havuz yine halkın gücüyle dünyanın her insanına karşılıksız ikram olacaktır. Böylece fakirlik ya bitecek ya da azalacak. Sağlık,  Eğitim ve birçok sorun sorun olmaktan çıkmış olacaktır.

Bilgi notu: bizim ülke de birçok sivil toplum kuruluşu var. Çoğu da hep siyasi. Maalesef onlar siyasi ve bir şeyli olduklarından çözümü doğru sunmuyorlar. 

Benim çözümüm bir şeyli içerikli  olmadığından hem insana hem de tabiata inşallah faydalı olacaktır.

Sunduğum çözüm akıllıca olmalı ve bir şeylere, birilerine asla hizmet etmemelidir.
Çözümüm ne din, dil, renk, ses ne de ideoloji, kümeleşme gibi şeyler içermez. 
Herkese ve her canlıya mutluluk vardır. Eğer Allah için doğrular yapılırsa.

Not: Erdoğan'ı eleştirmek için bir yazı daha yazacaktım ama hamdolsun daha iyi bir yazı yazmak akıllıca oldu. 

Erdoğan'a dünya kadar eleştirim var ve ne değişti? Hiçbir şey! Erdoğan kümesinden hayata bakışı var ki öyle mutlu. Boş yahu!

Bizim ülkenin İslamcılık oynayanları, solcular, sağcılar, Türkçüler, Kürtçüler, Atatürkçüler bunlar isteseydi sorunları çözer ve böylece fakirlikte olmazdı. Sosyal medyadan kimilerimce para kazanma yolu oldu. Ama doğru değil olsa da yanlışlar ile doğru gibi pazarlanıyor.

Yani bizim ülke de amiyane tabirle yırtmanın peşinde bazı insanlar. Ama yanlışlar talih döndürmez!.. "sahte mutluluk veriyor"!..

Son bilgi notu:

Amerika da tanınan bazı ünlü kadınlar bol para içinde mutlu hayatları var ama hala o müstehcen fotoğraflarıyla sosyal medyadan like almayı başarıyorlar. 

Düşünün o bazı ünlü kadınlar hala utanmadan kendilerini teşhir ederek Amerika'nın en ünlü kadını oldular. 

Bunu şöyle düşünebilirsin; önce ekonomik nedenler ile giriş yapılıyor ve parayı bulsa da devam ediliyor. Fabrika kurmazlar. Ülkelerin kalkınmasında hiçbir rol üstlenmezler. 

Anlayacağınız üzere mesele Ekonomik değil...

Politikacıların görevi nedir?
Bizim ülkemizden açıklayayım; Kendileri için varlar. O gelişmiş ülkenin birinde bir politikacı 20 yaşında bekatetini satan genç kızın sattığı bekarete  talip olmuş!. düşünün. Politikacıların/siyasilerin görevi halkı ve tabiatı mutlu etmek değildir. Nefislerini mutlu edenler insan mı?.. 

Allah için doğrular yapılsa ne savaş, terör... ne de fakirlik olmaz kardeşlerim. 



Tavsiyem;  Helal para kazanmaktır. Ya da ağaç dikmek ve fakirleri sevindirmek de hayırlıdır. Ve benzeri.

Hamdolsun Allah'a. Ne politikacılara ne de bir şeylere, kişilere kul olmadım. bu yüzden midir, bilmiyorum;  ne ekonomim oldu ne de evliliğim olmadı. Her şey için Allah'a hamdolsun.

Önemli! 

bu yazıyı da dahil olmak üzere harika ve eğitimli bir kimseden okumadınız!

Güzel ve doğru her şey Yüce Allah'ın size ikramıdır. Güzel ve doğru olmayan her şey bendendir ve üstelik beni dava edebilir, haklarınızı kanunlar çerçevesinde arayabilirsiniz. Özür dilerim. Ben hiçbir kimse değilim. Bilgili bir insan da değilim.

Ülkemizi ve ülkelerin Halk tarafından yönetilmesiyle ne savaş olur ne de yoksulluk... Eğer halk doğru yaparsa kardeşlerim.






Hiç yorum yok: