ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

2 Aralık 2020 Çarşamba

Bu böyle hiç olur mu?

Türkiye Cumhuriyeti Halkı 🇹🇷 ne zaman iyi bir hayata kavuşturulacak?

Atatürk 'ten sonra hep cefa çeken halk oldu.
Ülke yöneticileri, zenginler, artistler, şarkıcılar, oyuncular, reklamcılar, patronlar vb. Çok iyi hayat yaşadılar ve hala yaşıyorlar.. Ama cefa çeken yine halk oluyor. 

Asgari ücret yıllardır hep düşük tutuluyor. 
Yapamadılar Asgari ücreti 20. 000 ₺ veya $ ya da €. Halbuki istenilirse Allah için insanlara doğru olanı yapmak için o iyi hayat uzak olmazdı. 

Acun bile zenginleşti kimin sayesinde? 

TurkCell ve Turk Telekom, 
Koç ve Sabancı, Zorlu vb. Kimin sayesinde zengin oldu? 
En küçük esnaftan en zenginine kadar kimin sayesinde zengin oldu? 

Sn, Erdoğan ve ailesi dahil olmak üzere tüm siyasetçiler ve o elemanları, yasal ve yasa dışı siyasi bağlantılı örgütler kimin sayesinde zengin oldu? 

TurkCell ücretsiz 5 GB bir bulut depolama hizmeti veriyor iken Türk Telekom ise ücretsiz 2 GB bir bulut depolama hizmeti vermektedir.  halk bunları zengin etmek için cefa çekerken. Ücretsiz 100 GB bir bulut depolama kapasitesi veremiyorlar. 

Yaani Mail Türk Yazılımı diye mail hizmetini almak istedim bir türlü alamadım. Ücretsiz birkaç MB veya GB bir kapasiteli posta kutusu verecekler ama bir türlü veremiyorlar. 

Ben her türlü anlarım ama ülkemizin halkına nasıl anlatacaksınız? 

Sorulara cevabım: Önce Allah en sonra da Türkiye Cumhuriyeti fakir halkı sayesinde zenginsiniz. Merhaba Şimdi anladınız mı? 

O cefa çeken halk olmasaydı Türkiye Cumhuriyeti olur muydu? 
Cevap: önce Yüce Allah en sonra
 Halk ile var Türkiye Cumhuriyeti 🇹🇷

Doğruyu anladıysanız hem o Acun Master Chef Türkiye için Yarışmacıs Uğur
konusunda doğrusunu yapmalı ve tüm diğerleri de yapsın artık şu doğruları ki ülkemiz halk ve tabiat ile kalkınsın. 

Allah'a ve halka bir teveccühühünüz olsun. 

Hiç yorum yok: