ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

9 Aralık 2020 Çarşamba

Thank You!

İngiliz CEO şirketinin 1 milyar sterlinlik hissesini 74 personeline hediye etti

9 Aralık 2020 Çarşamba 08:57

İngiliz teknoloji firması The Hut Group'un CEO'su Matt Molding, dünyada eşine zor rastlanır bir olaya imza attı. Molding, şirketin 1 milyar sterlin (10,5 milyar TL) değerindeki hisselerini şirkette çalışan 74 personele hediye etti. Böylece 74 çalışan bir anda ülkenin milyonerleri listesine girdi.

İngiltere'de teknoloji firması The Hut Group'un kurucusu Matt Molding, 1 milyar sterlin değerindeki şirket hisselerini 74 personele hediye etti. Şirket hisselerinin değeri toplamda 1 milyar sterlini bulurken, hediye hisse alan personel arasında şoför, depo işletmecisi ve sekreter bulunuyor.

"PEK ÇOK HAYATI DEĞİŞTİRDİK"

Konuyla ilgili medyaya açıklamalarda bulunan Matt Molding, "İngiltere şirket tarihinde diğer bütün şirketlerden daha fazla milyoner oluşturduk. Hisseler yüzde 100 oranında hediye, kimse bir şey ödemek zorunda kalmadı. Pek çok hayatı gerçekten değiştirdik" dedi.

Molding'in şirkette hali hazırda 1,6 milyar sterlin değerinde yüzde 25 oranında hissesi bulunuyor.

BİR ANDA ÜLKENİN MİLYONERLER LİSTESİNE GİRDİLER

Şirkette çalışan 74 kişi 1 milyarlık hisseden eşit pay aldı. Her bir çalışan toplamda 13 milyon 513 bin sterlin değerinde hisse sahibi olunca bir anda ülkenin milyonerler listesine girdi. Çalışanların aldığı hissenin TL karşılığı ise 141 milyon 210 bin lira. Bu parayla İstanbul'da ultra lüks 70 daire almak mümkün.

İngiliz CEO şirketinin 1 milyar sterlinlik hissesini 74 personeline hediye etti - Son Dakika Ekonomi
Kaynak: DHA

www.sondakika.com web sitesinden alıntı haberdir. 

Yorumum:

Allah razı olsun kendisinden ve kim varsa da.

Keşke ülkemizin zenginleri ve siyasetçiler ibret alsa bu güzel haberden. 

Herkes bilsin ki;

Türkiye Cumhuriyeti 🇹🇷 asla fakir bir ülke değildir.  Yıllardır  fakirlik ve yokluk yaşayan halk var ülkemizde.  Halbuki her şeyimiz var. Elhamdülillah! Malum biliyorsunuz. 

Ben de artık son veriyorum veya geçici bir süreliğine. Yabancı ülkelerden güzel haberleri belki yayınlayabilirim. 

Birçok yazı var bu blog sayfamda ama kim okuyor ve doğrusunu yapar, bilemiyorum. Takdir Türkiye Cumhuriyeti ülkemizindir.

Suçlu dışarıda aranmaz... Asıl suçlu biziz. Almayı bildik vermeyi değil... 
Gelenek ve göreneklerimiz, örf âdetler vb. hatalar olduğu gibi İslâm-ı Ticarete dönüştürmek vb. Birçok hatamız da oldu. Yanlış öğretiler de bizi sapladı yalan bataklığına...

Hâlbuki biz Müslüman ve Türk olarak doğruyu yapmadık. Bugün ve yarın hep aynıdır. 

Bencillik ve aç gözlülük,  kibir, cimrilik, yalan ve haram vs. Böylece biz raydan çıkan tren gibi devrildik... 

Eğer Mesih ve Mehdi gerçek ise ancak onlar geldiğinde ülkemiz ve Dünyamız daha iyi ve güzel olacak ve de Âdil. 

Hiç yorum yok: