ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

29 Aralık 2020 Salı

Haberlere Elveda

Merhaba, Sayın Ziyaretçi!

Birkaç gündür haber web sitelrini okumuyorum. Böyle mutluyum. Elhamdülillah!

Okumak haberleri; malumunuz mutlu olmak ne mümkün! 

Okumak için en güzel yazılar;
Edebiyat, şiir, vb.hayat...

Eğer isterseniz www.antoloji.com web sitesine ziyaret ederek: Karacaoğlan, Dadaloğlu, Necip Fazıl Kısakürek, vb. Oyuncak Müzesini kuran Sunay Akın'dan şiir okuyabileceğiniz birçok yerli ve yabancı şairin eserlerini okuyarak hayata merhabanız olsun/Oluşsun. Yeni şair adaylarının şiirlerini okuyabilir ve eğer istersen şiirlerinizi yayınlayabiliyorsunuz. Eğer site Editörü  tarafından onay alırsanız sizin de şiirleriniz yayınlanacak ve böylece birçok kişi okuyacaktır. Belki o okuyucular arasına bende dahil olabilirim. Daha fazlası Antoloji.Com'da.

 Lütfen! Hayata Merhabanız olsun. 
Kim olursan ol ve ne yapıyorsan yap ama Hayata Merhabanız olsun.

Hayata Merhaba nedir? İnciten ve sövüp-sayan, kırıp yıkan döken değildir. Ve diyorum ki; iyi olan her şey Hayata Merhaba olur.

Antoloji.Com web sitesine gitmenin kısa ve çabuk yolu Linki tıklamak: Antoloji

Elhamdülillah! Hamdolsun.






Hiç yorum yok: