ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

11 Aralık 2020 Cuma

Ne zaman Çay...

Muhalefet ile İktidar sanki sanırsın birlikte aynı bardaktan çay içiyorlar.

C.H.P. ile başladı ve şimdi İYİ Partili bir Vekil sanki Sayın, Erdoğan ile Çay içmiş.

Bir bakıyorsun tarih bile veriliyor. 

Ama nafile. Boş hayal. 

Sn. Erdoğan'ı tanımam ama hayalperest olmuş muhalefet. Gayyipten haber alıyor muhalefet. Ama bilmez mi! Gaybı sadece Yüce Allah bilir.

Ben de birçok konuda özellikle Ekonomik konusunda eleştiri getirdim ama ne fayda! Eğlensinler çayda çıra ile.

Türkiye Cumhuriyeti siyaseti def ederse belki konuşuruz.

Not: konu neydi? İyi partili bir Vekil diyor ki; güya Sn. Erdoğan tarafından  Hapiste olan H.D.P.'li bir Vekil Selahattin Demirtaş için 6 ay sonra çıkarılacakmış. Bu muhalefet Amerika veya Avrupadan mı talimat almış?

Keşke Demirtaş ve ailesi pişman olup samimi olarak özür  dilese Merhum Yasin Börü'nün ailesinden ve ülkemizin vatandaşlarından. Ama görüyorum ki Diyarbakır da kürt annelerinin evlat nöbetinden bir haber değillermiş gibi yaşayanlar Ülkemizin bayrağının renginden, hilal ve yıldızından aldıkları mesaj sevgi ve barış olmadıydı. Öyle değil mi? 

Sn. Erdoğan'ın tarafında değilim ama muhalefet çok atmış ya! Gözünüz de kalbiniz de ayyıldız görsün. Kirletmeyin ne de kirlenmeyin...

Doğrular yapılsa idi Asgari ücret için komik rakamlar telâffuz edilmez idi. Gerçek Asgarî ücret 2020 yılı itibaren 20.000 ₺/€/$ vb. olmalıdır. Bu kadar açık ve net. 

Ben hiçbir kimsenin tarafında değilim. 

Bilgi: 10 Aralık 2020 ve saat: 00.51

İstanbul, Türkiye Cumhuriyeti 🇹🇷  🇸🇦


Hiç yorum yok: