ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

16 Aralık 2020 Çarşamba

Yaşam

Haber kanalına konuşan bir Akpli önemli isim diyor ki; yaşam kalitesi. 

Ben de diyorum böyle giderse yaşam kalitemiz Millet Bahçeleri EVİMİZ olacak. 
Aydınlatma lambaları da ışığımız, elektriğimiz olacaktır. Bu bir vahim tablodur.

Eğer siyasiler ve patronlar, zenginler doğruları yapmaz ise vahim tablo böyle olacaktır. 

Doğrular yapılmadığı sürece evimiz, vatanımız, vb. Yaşam Kalitemiz; Millet Bahçeleri içerisinde banklar koltuklarımız ve yatağımız olacaktır. Vesaire. 

Çünkü siyaset ve siyasiler bir çözüm aracı ne de merkezi değildir. Olmamış da. 

Meclisimiz de halk olmaz ise geriye tek bir şey kalıyor o da Mesih ve  Mehdi. 

Mesih ve Mehdi olduğunda adalet hâk ve hukuk çöpe atılan bir atık olmadığı gibi çöp muamelesi görmeyecektir.

Hükümet halkın ağzına çay kaşığının 3/1'i kadar bal çalmayı bıraksın artık. 

Not: yer üstü ve yer altı zenginlerimizin kaymağını hep birileri yiyecek. Siyasiler kendilerini kurtarmak ve iyi hayat yaşamak için canla başla çalışacak. Politikalar en sonra tıkanacak. Vesaire. Bu gidişat böyle devam ederse ülkece fakirliğe doğru sürükleneceğiz. Ve yukarıda bahsettiğim o vahim tablo gerçekleşmesi an meselesi. Ve bu ülkemizin ileride halkın üstüne atılmış sorunların büyük bir okyanusa dönüştüğünde büyük bir felaket olacaktır. Ve bu yakın zaman içinde değildir. 

Damlayan sorunlar okyanus olacaktır...

Kaçınılmaz son ileride. Ancak gidişat iyi yönde değişmez ise kaçınılmaz sona hazırlıklı olmalıyız.  Doğru yapılmadıkça iyi bir gerçek kalkınma hayal olur. Rakamsal kalkınma hiçbir zaman reel değildir. 

Ancak Gaybı Allah bilir benim sadece tahminî bir akıl yürütme oldu bu yazım. Siz sadece Bana değil Rabbiniz Allah'a inanın. Kula kul olmayınız.

Son not: Milli Piyango ve şans oyunları için dünden bugüne kadar haram söylendi halka. Diyanet ve diğer Ünlü-ünsüz  hocalar da heralde haram kabul ediyor ise sorum şu olacak. Halkı fakirleştirmek ve şans oyunlarına teşvik etmek veya teşvikini yapmak ne oluyor? 

Şans oyunlarında telâffuz edilen o büyük para
Neden halk ile paylaşılamıyor? Yoksa bu haram mı olur? Vesaire. 

İnsanlar akıl işletse ne hükümetimiz olur ne de tanrılarımız olur. Siyasilerimiz, siyasi partilerimiz vs. Olur değildir. 

Hiç yorum yok: