ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

19 Aralık 2020 Cumartesi

GALATLAR

https://www.trthaber.com/m/?news=anadolunun-avrupalilari-galatlar&news_id=539551&category_id=9

TRT HABER Linki: Anadolunun Galatları
Size iki seçenekli URL Link. 
Renkli (Siyah renk olmayan farklı renk) Mavi veya kırmızı ya da farklı renk renkli kısa yoldan haber içeriğine ulaşmanızı sağlayacaktır. Renksiz URL Web adresi Linki de size kopyala-yapıştır ile haber içeriğine ulaşmanızı sağlayacaktır. 

Verilen URL Web Link Mobil WEB Tarayıcıya göre verilmiştir. Kullandığım Tarayıcı ve Sistem Mobil oldğundan dolayı. Masaüstüne kolaylıkla çevrilebilir. 

Her iki seçim aslında çok kolay! Seçim sizin.

Bilgi: Haber içerik dili Türkçe ama siz Anadolu Ajansın ingilizce ve diğer dillerde haber ajansından haberler okuyabilirsiniz.

Anadolu Ajansı Örnek WEB Site adresleri : (Turkish - Türkçe) www.aa.com.tr / 
(English - İngilizce) www.aa.en / vb. Web adreslerini arama motorlarının arama çubuğuna yazın ki doğru adrese ulaşmış olursunuz. Verdiğim adresler örnek olduğundan dolayı bu önerimi uygulayınız.

İlginiz ve Merakınız için kısaca:
Galatasaray,  Galata, vb. Hiç bu isimleri düşündünüz mü? Anadolunun Galatlar isimli yazıyı okuyun. Cevabı yazının içinde.

Galatlar Avrupalı mı veya Türk mü? Cevabı yazının içinde. Haydi gidin ve okuyun! 

Bu fotoğraflar benden: Ahşap bir üründen bu fotoğraflar oluştu. Hangi Fotoğraf Editörleri kullanıldı? Cevap: Samsung Mobile Phone Pictures & Photo Editor, PicsArt Mobile App & Line Camera Mobile App

Instagram sayfamda paylaştım.




Hiç yorum yok: