ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

23 Nisan 2020 Perşembe

23 Nisan 1920

23 Nisan dün bugün kutlanıyor her yıl olduğu gibi ve Türkiye Cumhuriyeti olduğu müddetçe kutlanmaya devam edecektir.

Bu Koronavirüs hayatı altüst etti!..
Karantina süreçi başladı. Çocuklar sokağa çıkamaz oldu. ve Bugün 2020 yıl Koronavirüs ile mücadele etmekte. Bu bir Küresel Salgın ilan edilen D.S.Ö. tarafından. Çin'den başlayan ve tüm ülkeleri etkileyen küresel salgın hastalık ile mücadele eden tıb hekimleri, hemşireler, temizlikçiler, güvenlikçiler, hasta bakıcılar, Ambulans ve tüm sağlık personeli vesaire canla başla çalışıyorlar. Teşekkürler Herkese!

Mustafa Kemal Atatürk'ün bir armağanı 23 Nisan Çocuk Bayramı.

Hem Atatürk'ün, silah arkadaşlarının, hem de tüm insanların fedakarlığı ve özverisiyle, canlıların ve tabiatın o mükemmel yardımları ve bunların nasıl olduğu bildiklerimiz ve bilmediklerimiz veya bildiğimizi sandığımız... iyi ama nasıl oldu?

Yüce Allah'ın gücü ve kuvveti, rahmeti, yardımı vesaire ile oldu.
Allah Bahşetti.

Allah'a hamdolsun.

Tüm vesile olan herkesten Allah razı olsun.

Lütfen! Çocuklarınızı, evlatlarınızı okutunuz. Veya olur ya güçünüz yetmeyebilir olsa da Türkiye Cumhuriyeti Devletine müraacat ediniz.
Belki önceki yazılarımı okuduysanız eleştirilerim sizi vazgeçirmesin. Bu eleştiriler ülkemizin daha iyi olmasına belki vesile olur. Lütfen Devletimize geliniz. Çocukları dilendirmek çözüm değildir. Gelin Drvletimize  sorunlar belki çözüme kavuşur. Belki ama yeterli olmayabilir yine de Devletimize müracaat ediniz. Yasal Derneklerden ve vakıflardan çözüm arayınız. Ama bir çözüm mutlaka vardır.

Bilgi: Bu Yazı; yalan, yanlış, hata ve eksiklik içerebilir. Doğru olmayabilir.

Atatürkçülük ve Osmanlıcılık ister yapın isterseniz yapmayın ama Teşekkür Etmek için bir kümenin veya kimliğin içerisinde olsanız da omasanız da farketmez,TEŞEKKÜR ETMEK İYİ BİR ŞEY! TEŞEKKÜR EDERİM.

23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMIMIZI KUTLARIM! "ÇOCUKLAR"! "SİZ GELECEKSİNİZ"!

Yüce Allah'a hamdolsun.
Elhamdülillah!
Her şeyin en doğrusunu sadece Yüce Allah bilir.
Ben hiçbir şey bilmiyorum.
Ben bilen bir insan değilim.
Ben hiçbir kimseyim.
Ben bir hiç'im.
Ben bir hiç!
Özür dilerim.

Hiç yorum yok: