ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

17 Nisan 2020 Cuma

Kazanan Zalim Düzen

Hatrlayın! Bor isimli Çamaşır Deterjanı yenilendikten sonra ilk satış fiyatı 24,50 Türk Lirası gibi. Market raflarında satılmaya başlandı. Sonra ki satış fiyatı: 22,50 Türk Lirası idi. Sadece Beyaz renkli çamaşırlar için tek seçenek olarak ürün market raflarında yerini almaya başladı. Kısa bir süre sonra ürün birçok market ve zincir marketlerin raflarında görülmeye başlandı. Birçok üretici marketlerin uyguladığı fahiş fiyat ve talep yüzünden marketlerin rafları büyük firmalara ve talebi karşılayan zalim düzene boyun eğenlerin ürünleri market raflarında yerini alıyordu.

(Eti Maden) Bor farklıydı çünkü Arkasında Cumhurbaşkanı  Sayın, R. T. Erdoğan vardı. Malum Devletin gücü ile yapamayacı şey neredeyse yok gibiydi. Eti Maden ürünü Bor her markette çok kolay boş raf bulabildi. Zincir Marketler dahil.
Tüketicinin ürüne ulaşması inanılmaz kolay olmuştu. Aynı, "tereyağından kıl çeker gibi".

Bor bugün 2 seçenekli ve sıvı deterjan da raflarda yerini aldı. Artık renkli çamaşırlar da hem toz hem de sıvı deterjan ile raflarda vardır. Ve ürün fiyat olarak 27, 50 Türk Lirası olarak hem beyaz hem de renkli deterjanlar ister sıvı 1 Liter isterseniz 4 Litre toz deterjan olarak satışa sunuldu.

Şimdi de Basından öğrendiğim kadarıyla yine Eti Maden ürünü olan Borel isimli el dezenfektan satışa 100 ML. İçin 7, 45 Türk Lirasından satışı sunulmuş. Malum günümüz Koronavirüs küresel bir salgın hastalıkla mücadele etmek zorunda. Ve böyle bir günde güvenli ürün olarak Borel el dezenfektanı kimsenin yapamadığını yaparak iyi bir reklam ve boş raf bularak satışa sunulmaya başlanılmış.

Malum Türkiye Cumhuriyeti piyasa şartları çok zalim... Bu zalim sömürge düzeni varken halk arkasında DEVLET GÜVENCELİ ürünleri hem ucuz alabilmeli hem miktar olarak da fazla olmalıydı.

Sayın, R. T. Erdoğan bu zalim sömürge düzenine çomak sokmak yerine zalime boyun eğmiştir.

Bir diğer açıdan bakıldığında kul hakkı veya küçük üreticiye haksızlık olmuyor mu?

Bilgi: Bu yazı ve her şey; doğru, yalan, yanlış, hata içerebilir.

Yüce Allah'a hamdolsun.
Elhamdülillah!
Ben hiçbir şey bilmiyorum.
Ben bilen bir insan değilim.
Ben hiçbir kimseyim.
Ben bir hiç'im.
Ben bir hiç!
Özür dilerim.

Hiç yorum yok: