ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

9 Nisan 2020 Perşembe

Okuyunuz.

Artık bir karar veriniz; Maske ve Muayene Eldivenleri Tıbbi atık olup olmadığına kararınızı doğru veriniz. Eğer Tıbbi atık ise lütfen medya da ve cadde ve sokak bilboardlar ile halkı bilgilendiriniz. Tıbbi atıklara uygun çöp kutuları mümkün ise, evlere veya sokak, cadde, park alanlarına, site içlerine vesaire yerleştiriniz.

* Çöp toplama ve cadde, sokak temizliğini bilinçli ve eğitimli personellerin koruyucu özelliği olan özel giysileri giymiş personellerce yapılması gerektiği önem arzediyor. Çöplerin imhası ise gerek görüldüğünde yakılması değil derhal yakılması (eğer hiçbir çözüm yoksa) önem arzediyor.

Çöpten ekmeğini kazanan insanların eğitimi (hayata merhaba diyebilmelerine destek, imkan sunulmalıdır). Ülkemizde çöpten ekmeğini çıkaran misafir insanları da unutulmasın.

* Dilencilik yaptırılan çocukların ve varsa dilendirilen insanların da hayata merhaba demelerine vesile olunmalıdır. Maalesef Dilencilik yapan bazı yetişkin insanlar( bunlar ebeveyn de olabilir) sosyal mesafe kuralına pek de uydukları söylenemez. Tarih boyunca Dilenen insanlar hep olmuştur. Kimisi de ihtiyaç sahibi olmadığı halde dilenmeye devam etmiştir. Dilencilik bazı insanlar için (iyi bir ekonomik hayata kavuşmuş olanlar): ya bağımlı oldukları için ya da meslek olarak yaptıkları işi benimsediklerinden dolayı sanıyorum; Vazgeçmemelerinin bir nedeni olarak.

Sokaklar ve mahalleler, caddeler, ilçeler, merkezi yerlerde dahil çok iyi denetlenmelidir. Bu denetim: insanları, sokakları, iş yerlerini, tamirci ve depo görünümlü olan-olmayan her şey denetlenmelidir. Çiftçiler dahil.

Yani; Uçan Kuştan Haberdar olunmalıdır. Ne yediğimizi, içtiğimizi,  giydiğimizi, aldığımız her şey dahil  yıllardır bilinmiyor. Toprak'ın sesini işittiniz mi? Arının? bitkinin? Vesaire.

***** ! ! ! Çöp ve Kanalizasyon ve diğer atık işlerine çok daha fazla önem verilmelidir. Çünkü bu Koronavirüs  ölü bir bedende 19 gün yaşadığı ile ilgili bir haber okudum. Yani anlayacağınız şey; işi çok sıkı tutmalıyız ve de bu Covid-19 virüsünün toprağa karışmaması için ve içtiğimiz suya, denize, okyanusa, yer altı ve yer üstü tüm sulardan tüm her şeye (canlı ve cansız her şey) bu virüs asla bulaşmamalı ! ! ! *****

*** Gerçek doğrular yapılırsa ülkemiz daha doğru ve iyi kalkınır! ***

Birilerinin sadece zengin olduğu bir ülke de kalkınma doğru olmaz!

Adalet ve Merhamet, Sevgi, Saygı, haklar, hukuk birileri için oluyorsa kalkınma asla gerçek değildir.

Akan göz yaşları silinmedikçe gerçek kalkınma olmayacaktır.

"Yalan ve Haram bizi sevmiyor". Hiç sevmedi ki! Allah'ın Sevgisi çok daha kıymetlidir.

:-) A.B.D. , Avrupa ve Batı dünyası hayranlığıma, diğer ülke hayranlıklarına da vesaire çeşitli hayranlıklarıma da son verdim. İnsan hakları sadece palavra. Eğer o bazı ülkeler samimi olarak PKK ve DHKP-C, FETÖ vesaire suç ve terör örgütlerine para ve çeşitli destekler sunmayı bırakırlarsa Ülkelerinin kalkınmasında Müslümanlar ve Müslüman Türkler faydalı olacaktır. Faydalı olunurken de Bu Koronavirüs ile birlikte mücadele ile başarı kaçınılmaz olacaktır. Terör örgütleri ve zalimin de hiçbir faydası yoktur. Sadece Batı dünyasından bazı ülkelerde iyi imkan ve şartlarda yaşarlar ama Türk ve Müslüman Kardeşlerimizden iyi olanların faydası çoktur ve eğer hoş geldiniz! Derseniz.

((( "Allah'ın sayesinde her ülke barış içinde ve iyi ekonımik içerisinde olur ama doğru işler yapılırsa". )))

Coronavirus öldürücü ve merhametsiz gibi görünse de bir şeylerin değişmesi gerektiğini sanki anlatıyor insanlara... Benim çeşitli hayranlıklarımı sonlandırışım bu Koronavirüs vesile olmuştur. Hani bir atasözü var: "Bir Musibet Bin Nasihata Bedel"dir. Umarım insanlar iyi ve güzel olanı seçerler.

Neyse. Bu yazımdan önceki yazılarımı da okuyunuz.

Yüce Allah'a hamdolsun.
Elhamdülillah!
Her şeyin en doğrusunu sadece Allah daha iyi bilir.
Ben hiçbir şey bilmiyorum.
Ben bilen bir insan değilim.
Ben hiçbir kimseyim.
Ben bir hiç'im.
Ben bir hiç!
Özür dilerim.

Hiç yorum yok: