ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

23 Nisan 2020 Perşembe

Allah'a Kul olunuz

Rahman ve Rahim Allah'a kul ol ey insan!

Daha açık bir ifadeyle;
Ne Atatürk'e, Osmanlı'ya, Kominizme, Sosyalizme, Kapitalizme, Siyasete, Libarilizme, Tüm Dinlere, Budizme, Hinduizme, Siyasetçilere, Ölülere, Deniz Gezmiş'e, Silahlara, Petrole, A.B.D.'ye, Avrupa'ya, İsrail'e, PKK ve DHKP-C, FETÖ, Fetullah Gülen'e, Adnan Oktar'a, Recep Tayyip Erdoğan'a, yaşayan ve yaşamayan tüm insanlara, tüm yaşayan -yaşamayan Liderlere, Dünya süsüne, malına ve Dünya Hayatına, vesaire Nefse ve Şeytana Ne de Peygambere, Peygamberlerimizin tümüne Kul Olmayınız!

Peygamber ve tüm Peygamberlerimiz dahil her biri; Allah'ın Kulu ve Elçisidir. Yani, onların dediği üzere Efendimiz değildir.

İslamiyet konusunda insanları yanlış bilgilendiriyorlar. Bunlardan ilki:
İnsanlar birkaç Cuma Namazı Kılmazsan Müslümanlıktan çıkarsın vesaire gibi.
Çünkü insanları yanlış bilgilendirerek doğru bilgiye ulaşmalarını istemezler, Bunun nedeni Dünya Hayatının cazibesi. Yani insanları avuçlarında, kümelerinde tutarak para ve saygınlık kazanmak için. o para ile lüks hayat yaşanıyor.

Geçmişten hatırlayın! Siyasiler, Liderler Kümelerindeki insanları ateşleyerek alkış aldıklarını... Neden alkış almak için çabalıyorlar! Şu Dünya hayatı... Altın, Euro, Dollar, Para, Elmas, vesaire saygınlık.

Bu Koronavirüs zalimden daha zalim mi? zalim olur mu?

insan en büyük kötülüğü kendisine yapmaktadır... Kur'an'dan okuyunuz.

Yalan ve Haram ile işlerini yapanın, günaha girenin kendisine zulm etmiş olmuyor mu? Kur'an'dan okuyunuz.

Allah'tan başka İlah ve Tanrı yoktur.

Allah çok yüce ve mübarektir.
Sizi düşündüğünü iddia eden insan kendisini kandırır. Çünkü Allah çok iyi kulunu gözetler, korur, rızıklandırır... Kur'an'dan okuyunuz.

Ey, insan! Ne kin, kibir, haram ve yalan ne de öfke, cimrilik faydalı hiç değildir. Bilgi bedava. Kur'an okuyunuz.

Bu Koronavirüs geldi karantina başladı soluduğumuz hava kalitesi iyi oranda iyileşti. Görüntü kirliliği de azaldı. Tabiat ve İnsanlar için olumlu şeylerden ikisi gerçekleşmiş oldu.

Bir ata sözü:
"Bir Musibet Bin Nasihattan Daha İyi"dir. Sen konuşursun ama onun için nafile olur vesaire gibi. Ama bir Musibet olur iş düzelir...

23 Nisan 1920 idi bugün. Bugün 23 Nisan 2020 ve Karantina günlerinde kutlanır oldu Çocuk Bayramı ve T.C.B.M. Meclisi açılışı.

Hatırlayın! Kız çocukları okutulmazdı. Birgün gelecek kız çocukları okula gidecek ve insanların ölmemesi için çabalıyacak.. o insanlar bugünü görseydi... Ve o kız evlatları, oğullar okula gidecek diploma alacak ve insanlar ölmesin diye canla başla çabalıyacak. Okumanın nasıl da faydalı olduğunu anlayabiliyor musun? Allah razı olsun tüm doktor, hemşire ve her kim varsa. Hepinizen Allah razı olsun. Her insan ve çocuk, genç lütfen okusun.

Bilgi: Bu yazı ve her şey; yalan, yanlış, eksik, hata içerebilir. Doğru olmayabilir.

Yüce Allah'a Hamdolsun.
Elhamdülillah!
Her şeyin en doğrusunu sadece Yüce Allah bilir.
Ben hiçbir şey bilmiyorum.
Ben bilen bir insan değilim.
Ben hiçbir kimseyim.
Ben bir hiç'im.
Ben bir hiç!
Özür dilerim.






Hiç yorum yok: