ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

17 Nisan 2024 Çarşamba

AKP ve lüks hayatı


AKP'den CHP'ye geçen Sancaktepe Belediyesinin eski Kadın belediye başkanının sunduğu tuvalet fotoğrafıyla kendini eleştirilere karşı savunurken bu fotoğrafla beni haklı çıkaranlardan sadece birisidir. 

Ben nasıl haklı çıkıyorum ? AKP geldiğinden beri yıllarca çalışmasının gayretiyle güce ve paraya kavuştu. Halka ülke zenginliği yansıtılmayınca bu fotoğraflar ne ki!

AKP Genel Merkezinde de görmek mümkün fotoğraflar var. 

Devletin imkan ve parası Erdoğan ve ailesine, elemanlarına iyi hayat yaşattığı bu fotoğraflarda görülmektedir. 

Pendik AKP',nin elinde ama o ormanda ki tuvaletler o kadar pisti ki ama AKP'li yöneticinin tuvaletleri o kadar da temiz ve bakımlıdır. 

Yani kendileri için hayat çok güzel olurken halkın tuvaleti pistir. Halk ile siyasi makam sahiplerine derim ki Sultan Sülayman'a Kalmadı bu dünya... 

Halka yansımayan zenginliklerden en iyi AKP ve devleti yararlanır ve diğerleri de yararlanmıştır. Vesselam. 

Mülteci, Sığınmacı ve kaçak göçmenler konusu da Erdoğan ve tarikatlar ne düşünür? Yahu kapıyı açan ve tutanlar sizler değil misiniz? 

C.H.P ve Dem Parti  için: Evet,  2024 yerel seçiminde birçok belediyenin yöneticiliğini seçimle kazandınız. Özellikle Dem parti hafızamızda ki PKK'yı silmek için çok çalışması gerekecek. 

Tavsiyelerim: 

Bedava karşılıksız hizmet etmenizdir Halka ve tabiata. Para zaten var ve bu paranın kullanılması için halka ve tabiata hizmet etmek gereklidir. Nasıl mı?

Örnekler:

1- Bedava karşılıksız ve kotasız İnternet.

2- Bedava kartsız ve koşulsuz ve şartsız, karşılıksız Toplu Ulaşım, Doğalgaz ve Su.

3- Sosyal yardımlarında karşılıksız ve kartsız, koşul ve şart içermeden vatandaşların ayrımcısız yararlandırılması.

4- Dilekçelerin okunması ve adeletli olarak gereği yapılmalıdır.

5- Müzeler için kimseden para talep etmeksizin kapılarının halka açılmasıdır. 

6- Engelli  ve diğer tuvaletlerinin kapılarının açık olması ve ücretsiz, kartsız olarak herkese hizmet vermelidir ve üstelik çok iyi temizlenmelidir.

8- Belediyeleri Ticarethane statüsünden çıkartıp halkın sağlıklı ve kaliteli beslenmesine uygun yiyecek ve içeceklerin ücretsiz, kartsız, koşulsuz ve şartsız olarak bedava halka hizmet vermelidir.

En kötü yönetilen Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin AKP'li başkanın marifetlerinin kaymağını yüksek maaş alarak kendisine ve partisine hizmet etmektedir. buradan çıkarılacak dersler var ama Erdoğan konuşur oysa yeni Başkanlar da halka hizmeti getirsinler.

Bedava ve karşılıksız hayatı Müslümanlar sunmuyor. Müslümanlar için para ve şöhret makam değerli olmuş. 

Erbakancıların müslüman olduğuna inanmıyorum. Müslüman aklı hayatı kolay eyler halbuki ama hep cebimizden çıkanlar ve psikolojimizi olumsuz etkileyenler kendilerine iğneyi artık batırsın ki o yandım anam sesi ülkenin dört bir yanında yankılansın.

Birçok yazımı okusanız keşke.

Bu yazı bile birlikte Erdoğan ve elemanlarının kafalarıın duvara vurması gerektirir. Ama neredeler ki!

Filistin ve Gazze Erdoğan ile birlikte Erbakancılar dahil tarikatların, islamcılık yapanların tekelinde değildir. Gazze ve Filistin sanki iki ayrı kara gibidir. Yahu bu sizin değil bu gerçek akıllı müslümanların çözüm sunacağı konusudur. İnsan olanın çözüm sunacağı konudur Filistin, Gazze ve Kudüs ile birlikte.

Hiç yorum yok: