ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

16 Nisan 2024 Salı

Motosiklet

Çin ve Hindistan Motosikletlerini ikinci el bile olsa satın almayınız!
Neden ?

Protesto. Satın almamak da bir protesto olmaktadır.

Çünkü ülkemizde devlet olmadığı gibi her şey satılıyor ama denetimsiz. Denetim yok. 
Denetlenmeyen sektöre ceza da yok. Vergi almaktan başka bir şey yok. 
İthal edilen bir vida bile olsa denetlenmesi gerekir idi. 

Siz aslında ucuz diye aldıklarınızın çoğu fabrika hatasıdır. Ve sizler onların hatasını onların sattığı motosikletleri satın aldığınızda cebinizdeki para ile düzeltmeye çalışıyorsunuz. Farkında mısınız sizler aslında ayıplı mal satın almış oluyorsunuz.

Tüketici memnuniyeti diye bir şey yok. Eğer tüketici hakları olsa o şirketlerin çoğu kapatılırdı. Ve ülkemize çöpleri satmak çok çok zorlaşırdı. Biz gelişmemiş olduğımuz yüzünden ve kötü yönetilen devletimiz olunca maalesef kabak biz tüketicilere patlar.

Biz tüketiciler ne yapabiliriz? 
 Yerel Seçimde Erdoğan'ın oylarını halk düşürerek ne yaptı? İkinci parti oldu AKP. Halk Gücü. Halk birlik olursa Sadece Erdoğan değil liderlerin tümü (görüşü, ideolojisi, dini, inancı vb) farketmeksizin hepsi diz çöker. 

İkinci el ve sııfır, Çin ve Hindistan motosikleti ve çeşitli ürünler satın almayarak o patronlar diz çöker eğer olmazsa bile eninde sonunda hatalarını kabul edecekler. 
Biz bu geçici dünyaya Erdoğan ve patronları zengin etmek için  mi geldik?

Öyleyse Halk Gücü etkisiyle kaf dağında yaşayanlar özür dileyecektir.

Ülkemizin sorunları sadece az ücretle çalışmak değildir. Az ücretle emeklilera aylık vermek sorunlardan sadece birisidir. Sorunlar bellidir öyleyse çözüm halktadır. 

Ülkemiz Halk Tarafından Yönetilmesi Acilen Gerçekleşmelidir. 
Ne Erdoğan ne de diğer lider ve partiler çözüm içermez. Çözüm sadece halktadır.
Kümeler çözüm sunsaydı çoktan hayata yansımaları olmuştu.


Hiç yorum yok: