ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

25 Nisan 2024 Perşembe

Türk Futbol Camiası

U 17 ligi futbol maçından basına düşen fotoğraf:
Antröner yüzüne aldığı tekme ve sonrası yere düşmesi. Antrönerin uğradığı şiddetin fotoğrafı.

Basına düşen diğer bir Spor haberi de futboldan.

Ülkemize futbol için yabancı VAR Hakemleri gelmekte fakat yine hakemler eleştiriliyor.

Yahu siz istediniz Yabancı Hakemlerin gelmesini. Yabancı VAR hakemleri gelmiş olmasına rağmen yine hakemler yabancı olsun-olmasın eleştiri alıyor hakemler.

Türk futbol hakemlerimiz yıllardır eleştirilir ve en sonunda belki eleştiri olmaz diye Yabancı VAR hakemleriini getirdiler. Belki futbol düzelir diye. 

Ben söyleyeyim, anlaşılıyor ki Türkler futbolu fazla sevmiş herhalde. Top yuvarlaktır. Yabancı VAR hakemlerinin sizi mutlu etmek için geldi ama yine aynısınız yahu.

Kendisini düzeltmesi gerekenlet:
Futbol Kulüp Yöneticileri
Futbol Basın Mensupları
Futbol konulu programlarda TV'ler de konuşanlar
Antrönerler
Son olarak Futbol Taraftarları

Anlaşılıyor mu? 

doğru neymiş? Yanlış olan hakemler değil sizlersiniz. Tabii ki T.F.F de çok eksik.

Yabancı hakemleri suçlamak ve eleştirmek de ne oluyor? Asıl suçlu kendinizsiniz. Artık büyüdünüz de kendinize gelin. 

Yukarıda ki fotoğraf gibi birçok basın arşivlerinde fotoğraflar var. Artık kendinizi düzeltin. Hakemi suçlamak kendinizi masum göstermez. Sizler büyüdünüz futbol güreş ya da kavga yeri değildir. Futbol barış ve kardeşliktir. Lütfen kendinizi ya idam edin ya da kendinizi düzeltip özür dileyin.

T.F.F'nin yöneticisi olsam yapacağım şey Futbol maçlarının oynanmasını yasaklamak. Ya da darbukacı müzisyenleri türübünlere yerleştirerek müziğin stresi uzaklaştırmasını sağlamak. Yahu koca herifler! Sorun aslında sizlersiniz. Hakemlerin ne suçu var? İnsanı futbol taraftarlığından ve spordan soğutursunuz. 

Ne yazık ki futbol hiç güzel bir şey olmadığını okudunuz. Futbol Türkleri mutlu ederdi ama artık mutluluk vermez olmuş. Her basına düşen futbol haberleri ve TV'lerde futbol yorumcuları bile insanı futboldan soğutur yahu. Diğer spor branşları en iyi seçenek futbolsuzluğun.


Hiç yorum yok: