ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

8 Nisan 2024 Pazartesi

İstifa Edin de Bayramlaşalım

İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener,

Meral hanım hakkında ne çok iftira atılırdı Erdoğan'nın insanları tarafından.
Bu iftiralardan bazısı FETÖ ile ilişkilendirilmesiydi. Ve ajan kadın veya ... kadın... vb  iftiralar Meral hanımefendiye yapılan ithamlar ile haklılıklarını sağlarlardı.

Fakat 2024 yerel seçim öncesi Meral hanımefendi Ankara ilimizin yerel seçim adayı Mansur Yavaş için eleştirileri olmuş basın önünde idi. İstanbul yerel seçim adayı İmamoğlu da eleştirilerden C.H.P ile birlikte nasiplerini alıyordu. Meral Akşener'in eleştirileri basın önünde oluyordu. Ve bendeniz yavaş yavaş anlamaya başladım. İlk etapta anlayamadığım için dinleme duyum devredeydi. Sonra anladım ki Erdoğancılar her önlerine çıkan adaya iftiralarıyla saf dışı bırakarak seçimde oyların Erdoğan'a kayması ile kurnazlık yapıldığını şimdi daha iyi anlıyorum.

Erdoğancıların bir suçu varsa da Erdoğan ve elemanlarının çok daha büyük suçu var bu iftiralarda.

Hatırlayın, Mustafa Kemal Atatürk Türklerin muasır medeniyein içinde olması için sanatı ve eğitimi, bilimi ve diyanet işleri başkanlığının kurulması ile halkın iyi eğitimli ve seviyesinin dünyanın gelişmiş ülkelerinin medeniyeti ile yarışır olması için devrimleri hayata geçirirdi. Ama her zamanki gibi bazı radikal müslümanlar karşı çıkıyordu. Kılık ve kıyafet devrimi, bilim ve sanat konuları, dinin medreselerden çıkıp daha doğru olarak halk ile buluşmasıyla halkı dinsel konularda bilgilendirmek.. bu devrimler radikal müslümanların hiç de hoşuna gitmedi. İşte böylece hep karşı çıkıştılar. Erbakancıların da radikal müslümanların tarafında olması Atatürk devrimlerinin katiyyen kabul etmediler. Nitekim Şevki Yılmaz'ın Osmanlı torunlarından birinin düğününe katılmasıyla sarfettiği sözleri hala basın arşivlerinde vardır. Yıl 2023 idi. 

Anlayacağınız Her zaman radikal eğilimler olmuştur. Bunlardan biri de Sol siyasi örgütlerden DHKP-C İsimli silahlı katil örgüt idi. Sisteme ve medeniyete karşı çıkan bir katil örgüt DHKP-C. Bu ikinci örnekte görüldüğü üzere insanlar bir küme oluşturduğunda dini inancı ve diğer inançları farketmeksizin ortak noktaları sisteme karşı çıkıp radikalleşmeleri. 

Böylece ne mi oldu?
Karadenizli müslümam bir ailenin evladı Hrant Dink isminde Ermeni vatandaşını öldüren katil oldu. 

Berkin Elvan gencecik ülkemizin evladı iken radikallerce kafası karıştırılan bir genç oluverdi. Ve artık o bir merhum oldu. Kendi ülkesinin emir kulu polisi tarafından kazara ölmesine sebep olundu. Berkin polise ve sisteme karşı duruşunun arkasında olanlar onu düşman yaptılar ülkesine ve polise. 

Deniz Gezmiş ve arkadaşları da sisteme karşı duruş sergilemelerinde ve polise düşman olmalarına sebep olanlar ise özgürce dolaşırlar. 

Erdoğan ve Erbakancılar az daha beni ülkeme karşı soğumama sebep oluyorlardı yıllar önce. Hamdolsun ki Allah"a ülkeme soğumadım. Devletimizi devletçik yapan Erbakancılar ve diğetleri canımı çok yaksalarda ülkeme ve askere, İslam'a, devletimize düşman olmadım. Elhamdülillah!

Gelelim;

C.H.P'nin Genel başkanı Sayın Özgür Özel,
Olumlu bayram mesajları verdi ama ya sonra.

Kemal Kılıçdaroğlu geçmişte basın önünde söylemlerini hala unutmadım. 

Hiçbirimiz hatasız değiliz ama artık iyi şeyler yapılabilinir. Mesela, hayat bedava oluşuyla.

Bir kadın olarak hakkında sayısız itham ve iftiraya maruz kalan Meral Akşener hanımefendinin bayramını kutlar ve sonra da herkesin bayramını kutlarım.

Not:  Tarihi nasıl doğru okuyabiliriz? 
Kula kul olmayarak. Siyasetsiz ve siyaset üstü. yani uydurulan kader insana insan tarafından sunuldu.. Allah'ın işine karışanların şirkinden Allah'a sığınırım.

Keşke Şikayet Var isimli web sitesinden şikayetlerini ifade etmiş insanlar bizim ülkenin insanı olduğuna göre bayrama onlarda mutsuz girmesin. Sorunları çözülmüş ve mutlu edilerek bayram yapmalarına bayrama kavuşturulmalıdırlar. 

Allah razı olsun Şikayet Var isimli web sitesini akledip hayata geçirenlerden. Yahu biz Türküz kimimiz vardı ki, meğer Şikayet Var varmış... 

Önemli!

Bu blog da her şey doğru olmayabilir. Lütfen kanuni haklarınızı kullanmaktan çekinmeyiniz ya da geri durmayınız! Nasılsa kendinizi çok iyi ifade edebilirsiniz kanun önünde ve böylece benim kendimi savunma hakkım mı var? O kadar çok kapı çalınca Allah'ın kulları merhaba bile demediler yahu. Patam olsaydı açılmayan kapılar sizce açılır mıydı? Parası olana hayat var günümüzde.

Her şeyin en doğrusunu sadece Allah bilir.
Ben bilen bir insan değilim. Unutmadan ben bay doğru ne de harika değilim.

Bu yazı hakkında kısacık blgi:
Artık kardeş kardeşe düşman olmasın. 
Onlar için kardeşler katil olmasın.
Barış olsun ve hep birlikte ülkemiz kalkınsın.
Kardeşler ve insanlarımız akıllarını kullansınlar ki birbirlerinin düşmanı ne de katili olmasınlar.

Ülkemizi Türkiye Cumhuriyeti halkı hem yönetmeli hem de kalkındırmalıdır. 
Siyasilere artık yeter!

Hiç yorum yok: