ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

10 Nisan 2024 Çarşamba

Gençlikleri Çalınanlar ve Bayram

Akılları çalınanlar...

Madımak için toplananlar emri yerine getirip cinayet işlediler... Madımak Yangını.

Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının eline tabanca tutuşturanlar Deniz ile birlikte arkadaşları idam edildiler.. Gençlikleri toprağa gömülenler...

Berkin Elvan, Gezi olaylarında eline sapan verenler Berkin'n çocukluğunu gülüşünü çalanlar serbestçe dolaşırken Berkin ise toprağa hayalleri gömülen...

Ogün Samast'ın eline silah tutuşturanlar Ogün'ün gençliğini çalıp Ogün,  yıllarca hapishanede çürümeye terkedilen katil olacağını bilmeyenlerden sadece birçoklarından biri olacağını bilmiyordu yaş 17'de...

Uğur Mumcu, yıllarca yazılar yazdı gazetede. Topluma bilgi vermek için satılmış kalemlerden olmadı. Ve birgün kendi yazdığı gazetede ve ülke basın manşetlerine ölüm haberinin daha doğrusu cinayete kurban gideceğini bile bile yazmaya devam eden öldürülmüş birkaç gazeteci olacağını bilmeden ama öldürüleceğini tahmin yürüterek çünkü aldığı tehditlerden öldürüleceğini gayet biliyor ve kendince korkuyu saklamaya çalışsa da bir kapı gıcırdası bile tedbir almasına yeterliydi.



Müslüman ve Alevi çocuklarının çocukluğunu ve gençliğinide hayallerinin içini boşaltıp içine kötülük ekenlerin yazdığı tarih çok acımasız...

Madımak ta Müslüman kümeler çok büyük rol oynadı ama hiçbiri günah çıkartmaz... Bu kümelerden birinin görünür lideri Erdoğandır. Erbakancılar hiç masum değildir. 
Hele ki Fettullah masum sayılır mı? O tarikatlar o günler çok ateşliydi ve ateşle oyunları sonucu Madımak Yangını...

Ne Erdoğan ne Fetullah Gülen, Sol radikaller, Müslüman radikaller ve diğerlerinden hiçbiri ben yaptım ve mesul benim demez. Bu bayram hangisi fatiha okuyacak merhumlara cesaretleri var mı? Elbet hepsi tam teşekkül ve eksiksiz Allah'ın huzuruna getirilecektir. Onlar sözde Müslüman ve sözde aydın, sözde gazeteci, sözde hukukçu, sözde siyasetçi ve sözde demokrat vb. çeşitli kimliklerle donatılan gerçek katiller ve yardımcıları birgün cezalandıralacaktır.

Allah yaptıklarınızdan haberdardır.

Merhumlara Allah'tan rahmet dilerim. 


Not: AKP'li Ekonomi bakanı tasarruf der ve izin vermedik der emekliye zam için konuşmuş basına.

Her şeyi elegeçiren Erdoğan tasarruf neden yapmaz? Yalanı değil efendiler.  Öleceksiniz Efendiler! Fani değil misiniz! 

Bu bayram da suçlular serbestçe dolaşır.. Sözde kelam eden sözde makamlı, ... kişiler.

Devletin para ve imkanlarıyla Erbakancılar çok iyi hayat yaşar. Ve birileri de iyi yaşar.

Elbet bu geçici dünya son bulacak. Ne oldum değil ne olacağım...

Allah'tan başka İlah ve Tanrı Yoktur.

Ben bay doğru ne de harika değilim. Ben hiçbir şey bilmiyorum.
Bu yazım da dahil doğru olmayabilir. 

Her şeyin en doğrusunu sadece Allah bilir.

İnşallah ülkemizi akıllı ve sevecen adaletli halktan insanlar yönetir. Bu yalanlar artık son bulur. Ülkemizin zenginliği halka yansıtılmalıdır. Yalan ile yalan artık son bulsun.

Herkese Hayırlı Bayramlar! 

Ben bilen bir insan değilim. Sadece düşünen ve akıl yoran bir vatandaşım ülkemde. Ve böylece cebime bir kuruş girmedi. Elhamdülillah!


10 Nisan 2024.bayramın ilk günü.

Her şeye sahip oldunuz Hala aynısınız Erbakancılar. Sahip olmadan önce ve sonra yine aynı Erbakancılar. Ve böylece Gazze dderler de doğruları yapmazlar. 

Türkiye Cumhuriyetini kimsenin karanlığı değil Halkın aydınlığı ve mutluluğu olacaktır.
Ülkemiz kümelerin karanlığı olmayacaktır. Ülkemizi Halk Yönetecektir. İnşallah

11 Nisan 2024 Bayramın ikinci günü:

İlk gelen haber manşeti 30 Mart 2024 tarihli ekran görüntüsüdür.



Bayramın ikinci gününde manşet 11 Nisan 2024


Erdoğan'ın filmleri ve TV dizileri


Diriliş Ertuğrul ve diğer Osmanlı TV dizileri

Hz. Muhammedi ve İslamı anlatan filmler ve animasyon filimler

Bu 2024 yerel seçimler için şarkılar, TV  reklamları, afişler, hediyeler ve seçimler için harcamalar 

Ve bu harcamaların kaynağı nedir? Türkiye Cumhuriyeti devletidir. Ve ayrıca borçlar için garantör ve finansman için de en sağlam garantördür Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz.

Devleti devletçik yapanlar paraları çok iyi harcar ama maalesef kendi şöhretleri için. Halk için para yoktur.  Erdoğan ve makam sahipleri olmuş elemanları için devlet parası ve imkanları çok iyidir. Ve üstelik tasarruf yapmayanlar hep devletten bekler ya!

Devletin kasasına giren her para halkın cebinden her türlü alınan alınteridir.

Erdoğan ve vakıflarının da kasasına giren her para halkın alınteridir.
Erdoğan ve ailesi dahil Erbakancıların cebine her kuruş da halkın alın teri vardır.

Yani birçok Erdoğan'nın elemanı iyi bayram yapmış ve yapıyordur. 
Maalesef bu hep böyle devam edecek mi?

Yerel Seçim de sandıktan alınan yenilgi ile gerileme yaşanmış ve birinci partiden ikinci partiye düşen Erdoğan ve kümesi eğer doğruları hızlıca hayata geçirmediğinde büyük felaketler yaşayacaktırlar. Allah gereğini yapacaktır. 

Allahtan başka İlah ve Tanrı yoktur.

Doğruyu Allah daha iyi bilir. Allah çok güçlüdür. Allah herşeye kadirdir.

Türkiye Cumhuriyeti Allah'a aittir. 



Ben bilen bir insan değilim.

Bilgi: Ahmet Kaya'yı anlatan film ne alaka sorunuz oluştuysa ki, yanılıyorsunuz. 
Çok fazla reklam ve Erdoğan'nın yerel seçim çalışmalarından bir programda Ahmet Kaya şarkıları vardı. Ve anlamak için birazcık dikkatli bakın etrafa bakın.

Mesela; Nuri Bilge Ceylan isimli film yönetmeninin 3 saat ve 17 dakika süreli ilk belki de dünyada ilk film Kuru Otlar Üstüne isimli filmidir. Ve bu film ile Erdoğan'nın desteklediği filmlerden çok farklı olduğu ise yaptığım internet aramalarında da gördüm.  Reklamı bile yoktu. Ve çok sayfa çevirdikten sonra karşınıza gelen bir reklamsız öyle sıradan bir film gibi. O komedi filmi gibi pazarlanan filmlerin bile içi boş ama reklamı şahane yapımlar varken Nuri Bilge Ceylan nasıl tanınacak kendi öz vatanında? Nuri bilge Ceylan Cannes te ilk ödül alan ülkemizim tek yönetmeni oldu ama maalesef kendi ülkesinde tanıyan kim var? Abdullah Gül isimli AKP'li Cumhurbaşkanı Ödül vermişti Nuri Bilge Ceylan'a. AKP bile nasıl haberdar olmuştu ? Ancak Cannes'ta ödül alan yönetmen basına manşet olduğunda. Bizler de kimsenin umurunda hiç olmadık ama yerel seçimle siyasiler ve Erdoğan bir cevap aldılar ama hala da yanıt yok.


by Seçkin Sürücü YouTube video kanalında  izlediğim o video:


by Seçkin Sürücü isimli YouTube video kanalın sahibine Saygıdeğer Nuri Bilge Ceylan değerlimizi bana hatırlattığı için teşekkür ederim. Emeği geçen herkese teşekkürler.









2024 Ramazan Bayramından basına manşet olan ayıbın fotoğrafıdır. 

Örümcek adam kostümlü bir genç camiden polis zoruyla çıkartılmış. Onu şikayet edenler ve polisin müdahalesi ile yaşanılan sağlık sorunu. Bu ayıp Erdoğan devletine yeterde artar bile. Camii cemati de bu ayıptan nasibi bu basına düşen manşet. 

İslam Erdoğan değildir. İslam kişilerin değildir. İslam cemaatlerin değildir. İslam Erbakancılar değildir. İslam Allah'a iman edip güzel ve doğruların yapılması için insanlara Allah'ın ikramıdır. Kümeler parayı bulurlar ve hala doğruyu yapmazlar.


İslamiyeti bu çirkin yanlışla anlatılması için üzgünüm. Geçmiş olsun gencimize. Sakın Allah'tan ayrılma kardeşim. O ayıp ve yanlış onlara aittir. Sen Allah'a inan ve güven kardeşim. Onların yanlışıdır. 


Not: AKP rutin işlerine devam etmeyi artık bıraksın da doğruları hızlıca hayata eksiksiz ve dolambaçsız hayata geçirse. Erdoğan ve elemanlarının marifetiyle ne kadar dış borç vat? Mesela dünya bankasınını devletimizden alacağı meblağ kaç trilyon ? Desene yine cebimizde para olmayacak! Gene kaldık Çin malı çöplere! Bazı ürünler çöp olmayabilir ama biz Çin'de yaşamıyoruz... Sayın Türk şirketleri lütfen Çin'den ithal çöpler getirmeyiniz.Dünyadan gerikalmış olsak da  bundan hem hükümet hem de kötü ürün ithal eden şirketlerin suçu vardır. Ayrıca kötü eğitim verenlerin ve düşük ücretle işçi çalıştıranın da suçu vardır.








Hiç yorum yok: