ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

7 Nisan 2024 Pazar

Erdoğan Hiç Yoksun ki

Halkın Hizmetkarı diyen Erdoğan oysa hiç yoktu.

Erdoğan Efendi Hazretleri elemanlarına yerel seçim sonuçlarını araştırsınlar diye talimatı olacakmış o çok çalışan elemanlarına. 

Oysa Erdoğan tahtından insede halka karışsa...

Erdoğan'nın Elemanlarına söylemektense ayağıma gelen kibirsiz ve gurursuz bir lidere söyleyeceklerimi söylerdim elbet.

Erdoğan'dan medet ummam. Erdoğan ve ailesinin, makam sahiplerinin zenginliği milletin parasından devletin sağladıkları ile.

Erdoğan ile birlikte FETÖ örgütünün kurduğu İslami Faizsiz Finans bankacılığı sayesinde alınterimin çöp olduğunu öğrenmek zorunda olarak ve maalesef milli paramız Türk Liramız da çöp oluyor. Neyse. Artık Türk Liramız için sevinecek iken Erdoğan ve FETÖ'nün marifetleri ile hayat da pahalı Devletimiz ise devletçik.

Zaten Tahttan inmeyenler Halkı anlayamaz...

Not: öyle ya insanız, Erdoğan'nın elemanları ile karşılaşıp söyleyeceklerimi unutabilir veya konuşma isteğim olmayabilir ama ben buradan kısaca anlatayım istedim.

Birçok yazım var burada ve Erdoğan'a Twitter üzerinden yazdıklarım oldu olmasına ama Merhaba Nasılsın soran ne bir Erdoğan oldu ne de Belediye başkanı, Kaymakam ve Vali hiç yoktu... Zaten Erdoğan'a kul olmayan bir Vali var mı ki?

Bugüne kadar iki Twitter hesabım oldu ama artık yok. Ve bir de Instagramdan yazmış olabilirim ama artık kişisel Instagram hesabım da yok. 

Eğer doğrular saniyeler ve dakikalar içerisinde hayata geçirilmezse Erdoğan mutlu günlerine hasret kalır. 

Halkı üzenler üzülecektir.

Bu yerel seçim öncesi Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı zora girmesine rağmen ikinci turda seçim zor da olsa Cumhurbaşkanı yine Erdoğan olmuştu. Eğer ibret alınsa ve doğruları yapmak için çabalansa idi bugünleri yaşamazdı Erdoğan. Bu yerel seçim yenilgisi bir uyarı eğer doğrular saniyeler ve dakikalar içerisinde hayata geçirilmezse Erdoğan ve elemanları çok çok büyük felaketler içerisinde ışığa hasret kalabilir.

Allah'tan başka İlah ve Tanrı Yoktur.

Üstün Allah'tır. Erdoğan ve elemanları anlayabiliyor musunuz?

Erbakancılar bu zenginliğe nasıl ve ne yaparak geldi?

Osmanlıcılık ve İslamcılık, İslam ticaretinden çok büyük paralar kazanarak. Milletin parasıyla ekonomik refah yaşayanlar milleti çok unuttu. Millet fakirleşirken onlar ise milleti azarlar oldu... Erdoğan'ın mitinglerine bakınız. 

Allah'a şükredilse ve doğrular yapılsa hak arayanlar azarlanır mıydı? 

CHP ve medyası da doğruları yapmak için çalışırlarsa bu günlere hasret kalmazlar.
Diğer kümeler anlayabiliyor musunuz?

Herkese Hayırlı Bayramlar!


bilgi: Ben Türkiye Cumhuriyetinde kula kulluk yapmayan ve böylece bir kuruş dahil cebime para girmeyen bir vatandaşım. Hamdolsun Allah'a.

Önemli! bu ve her tür yayınladığım yazı ve içerikler doğruluk içermeyebilir. 

Her şeyin en doğrusunu sadece Allah bilir.

Mesela, bir bilgi vereyim; 

Bir vesileyle Şikayet Var isimli web sitesinden Çin menşeili bir motosiklet aramak istedim ve gördüm ki Aile Bakanlığının Sosyal Yardım başvurusu olup ta alacak mıyım diye soru soran insanın derdini okudum. Düşünün, Aile Bakanlığından müspet yanıt alamamış insanımız var. 

Şikayet Var isimli bir web sitesi siyasetçilerden daha faydalı. Halkın sesini duyacak yöneticiler çay içiyordur. Kaymakamlığa dilekçemi verdim ama kaymakam ne de elemanlardan merhaba almak ise boş işler. Muhabbet eden elemanlar mı ararsın çay içen kaymakam mı ? Erdoğan sayesinde iyi maaş alırlar oysa halka hizmet ise koca 0 (sıfır). Devleti Devletçik yapanlar sayesinde manzaralar bu bizim ülkede. İstisna var mı? Allah bilir.
Erdoğan geldiğinden beri çok iyi günleri oldu eğer doğrular yapılmazsa hasret kalacak Erdoğan ve devletçiği. Diğerleri için ibret.

Keşke doğrular hayata geçirilse ne mi olur?
"Ne Mutlu Türküm diyene"... Ne anlıyoruz? Devletin devletçik olmadığı ve üstelik vatandaşa merhaba diyen bir ülke ve devlet olduğunu anlayacağız. 

Merhaba diyen ülke ve devleti tanımlaması;
Üşüyen insanın üzerini örten,
Borcu olanın borcunu ödeyen,
Ayakkabısı olmayana ayakkabı giydiren,
Seni dertli veya düşünceli gördüğünde hemen seni mutlu edecek her şeyi yapacak,
Toprak kurumuşsa hemen bilim insanlarıyla kuru toprağa can suyu veren,
Üşüyen bir hayvana sıcak bir yuva yapan,
Vesaire. 

Kur'an'ı anlayarak okusanız ne Osmanlıcılık, Dincilik, Atatürkçülük, Sağcılık, Solculuk..... vb. Kimlikler edinmek yerine iyilik için birbirinizle yarışır da o hırsınızı ve dünya hayatının boş işleriyle uğraşmazdınız.

Bu kadarcık bilgi hem Erdoğan ve elemanlarına hem de diğer kümelere yeterde artar bile eğer akıllarını ve kalplerini çöpe atmazlar ise. 

8 Nisan 2024 bir kısa ek;

Ali Koç işareti verdi ama okumayıp tedbir almayan hem T.F.F hem de Erdoğan devleti sorumludur bu Şanlı Urfa ilimizde dün yaşanılanlar. 

Olaylı Trabzonspor maçı ve öncesi gelen seslere kulak hiç verilmeyince sorumlular şerbetle yıkanır ve sonra masumum derler. Fenerbahçe ile Trabzonspor olaylarının geçmişine bakılır ve sonra 2024 yılının ilk maçı ile birlikte oynadıkları ve sonrasından bugünlere.

Özetle ne Ali Koç iyi bir başkan oldu ne de Fenerbahçe yönetimi. 
T.F.F heralde Erdoğan'a hizmet ettiğinden olsa gerek etkisizdi. Zaten Erdoğan'nın kulları olursa bakan boş işlerin bakarı. Kenan Sofuoğlu harcanmayıp bakan yapılsa belki birşeyler yapabilirdi. Erdoğan'nın Kenan'a iyiliği oldu devlet maaşı ve hakları ile bu sayede mutlu emeklilik. Halka sunulmayan birçok kişi oldu mutlu emeklilik haklarına sahip. Yaşasın Erdoğan Devleti!

Askerimizin kamyonet kasasına bindirilmesi de soru işaretidir. Eğer işin içinde C.H.P yoksa Erdoğan ve elemanları hesap vermelidir. Türk Milleti askerde olur çöpçüde ama ülkemizin kaymağını yiyenler mutlu yaşar!.. 

Ve bakıyorum... İşaret var mı? Erdoğan 2023 yıllarında Haziran ayında enflasyon düşer dedi ama oysa çok fazla sözü var ama hiçbiri gerçekleşmedi. Mehmet Şimşek ve Merkez Bankasından gelen haberler bile içaçıcı değil. Mehmet Şimşek olumlu konuşsa da hayata yansıtılmayan ucuzluk yok. İnsanın cebine yansımayan para yok.

Müslümanların yönettiği ülkemizde biz halk olarak neden kalkınmıyoruz veya hükümet bizi neden kalkındırmıyor? Müslüman değil mi Erdoğan ve elemanları?
Kalkınan bir ülke olsak bu halkın cebine olumlu yansıyacak idi ve böylece ne  Kabe ne de Antalya'nın tarih kokan kokusu çok uzak olmayacaktı... Anlayabiliyor musunuz efendiler? Kabemiz dünyanın en uzak ülkesime çok yakındır ama Allah için doğrular yapılmadığı için çok çok uzak oldu Kabemiz ve Antalyamız, Parisimiz, Urfamız, Romamız, Muğlamız, Vatikanımız, Mardinimiz, Brezilyamız...vb. Her yer çok uzak paranız ve bilgi teknolojilerimiz, eğitimimiz, ilmimiz, biimimiz, sanatımız, tiyatromuz, basınımız, devletimiz... vb yoksa.


Hiç yorum yok: