ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

20 Nisan 2024 Cumartesi

Zenginler Unutmayın!..

Erbakancılar ve diğer zenginler unutmayın.

Bu canlı yayın 20 Nisan 2024 yayının içeriğine arşiv videolarından bulup izleyebilirsiniz.


Erbakancıların meşhur TV kanalından bir canlı yayın var. Bu canlı yayın programında dini sohbetler yapılmakta. Necmettin Nursaçan isimli bir kişinin konuştuğu ve bilgisine başvurulan nam-ı değer Necmettin Hoca lakabıyla tanınan kişinin programında bir soru geliyor ekranın altına eklenmiş olarak. Soru: Hac kurasında ismimiz  çıktı. Paramız olmadığı için gidemiyoruz Hacca, acaba günah olur mu? Bu soru Necmettin Hocaya yöneltiliyor ve hocanın cevaplarından sonra can alıcı cevabı veriyor. Gücü yeten Hacca Gitsin. İşte bu cevap yanlıştır. Hoca önce konuşuyor ama en sonunda ağzında ki baklayı çıkarıyor ve diyor ki veya demek istiyor ki: parası olan gitsin Hacca.

Erbakancıların ve Adnancıların, Fetullah'ın, Tarikatların zenginliği nasıl oldu?
Gökten kasalarına para veya akçe/sikke yağmadı ki!

Önce Allah en sonra da halk geldikçe zenginleştiler. Kitaplar satıldı zenginleştiler. TV 
'ler açıldı zenginleştiler. Peynir dahil sattılar zenginleştiler. Hac ve Umre turizmi yaptılar zenginleştilet, Yani Allah dediler halk gelince ne oldu? Zenginleştiler. İslam ticaretiyle uğraşsalar yine zenginleştiler. 

Halbuki İslamiyet dünya hayatının sevimliliğine yenik düşürülünce para ve ticaret tatlı olur. Ama maalesef islam ile zemginleşenler unutmuş Allah'ın mesajlarını.

İslamiyet Almak üzerine değildir ey Müslümanlar! Vermektir İslam. Paylaşmaktır İslam.

Allah'a şükür edin de halka ücretsiz ve karşılıksız hediyeleriniz yok mu? Oysa halk sizlerin kimliğine bakmadan cebindeki parayı çıkartıp verirdi. Son kuruşunu sizlere karşılıksız veren halktı. Unutma ey Müslümanlar!

Parası olmayıp Hac kurasında adı çıkmış kişi ve kişilere bedava karşılıksız hediye ile Hac ibadetlerini yapmış olacaklardır. Allah Kuran'da bizlere anlatmıyor mu? Parası olmayanları sevindirmek sevap. Anlaşılıyor mu?


Not: Daha sert kelimeler kullanırdım ama yapmadım. Allah demiyor mu fakirleri sevindirin... Borcu olanın başkaları tarafından borçları ödenebilir. Ülkemiz zengin ama maalesef doğrular yapıldığı için doğrular olsaydı ben  birçok yazı yazdım ve bunlar çöp mü? Karar sizlerin.

Ülkemizi Halk Yönetmelidir.

Düşünün;,  Basına düşen manşet:
Bugün bu manşet Dubai Havalimanından. Havalimanında sel afetinden dolayı Dubai',li zenginler etkisiz ve çözüm üretemiyor. Para o kadar bol ki bavullara bile sığmıyor ama çözüm üretilmesinde etkili bir araç olarak kullanılmasında akıl çalışmıyor. Para  ile çözüm sunulabilir ve o mahsur kalan insanlar başka ülkeye gönderilebilir ne de aç ve susuz kalmazlar. Veya başka ülkeden destek istenilebilir ya da çadır bile ithal edilebilirdi. Bunlar gibi çok çözüm var ama akıl kullanılırsa.

Hiç yorum yok: