ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

21 Nisan 2024 Pazar

Yabancılar


Bu haber manşeti nedir? Afrikalı öğrencilere sahip çıkan 17 üniversitenin basın açıklaması.

Muhalefet partilerinin T.B.M.M  çoğunluk olanı C.H.P 'li bazı belediye başkanlarının yabancı öğrencilerine  (Afrikalı) yönelik dışlama politikası ya da muhaliflği üzerine 17 üniversiteden basın açıklamasıdır bu manşet.

Suriyelisi, Afganlısı ve Afrikalısı, Arap vb. bunlar ülkemize nasıl geldi? Bu soruyu Erdoğan cevaplamalıdır. Asıl muhatap Erdoğan. Muhalif partinin belediye başkanları kendi kafasına göre nasıl böyle iş yapar hayret. Basın arşivlerinde bulacak cevapları başkanlar. 

Heralde o üniversiteleri konuştıran yine Erdoğan.
Kemal Kılıçdaroğlu genel başkanken Erdoğan'nı eleştirirdi Sadat üzerinden. Sadat ise Erdoğan'dan aldığı izin ile konuşurdu. Ve bir başka konudan eleştiren eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu İhaleler ile ilgili eleştiride bulunurken ihaleyi alan patron izin alınca Erdoğan'dan o da C.H.P'liyim diyerek Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiriyordu ama Erdoğan onun C.H.P'li olduğunu nereden biliyordu? Erdoğan kime ihaleyi veriyorsa C.H.P'nin eleştirilerinin nereden geleceğini bildiği için sanıyorum ki tedbirini almış. Yani oyunu iyi oynarım diyor Erdoğan.

Erdoğan sen uyanıksan ne değişir? Cumhuriyet atılır kalır görünürde Türkiye asıl hedef Ülkenin ismini ve kanunlarını değiştirmek. Bu değişiklik te Atatürk yok.  Bu değişiklikte Cumhuriyet, İnkılap, laiklik, Türkçe, Nutuk ve İnönü yoktur. Erdoğan için asıl hedef bunlardır bana göre. Bu yaşadığım ve sizlerinde yaşadığı pahalı hayat hep devam ediyor. Devletimizi devletçik yapan Erdoğan'dır. 

Yani Erdoğan'a nasihat: Ateşle oynama... Hangi maskeyi takarsan tak insanlar aptal değildir. O aptal sandıkların Türkiye Cumhuriyeti halkı ve ülkesinden de Atatürk'ten de mutludur. Sen bence korkmalısın Erdoğan! Bu millet ne senin ne de diğer kümelerin hizmetkarı değildir. Bu millet sizin değildir. Bu millet Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunda alın teri döken ama ne sana ne de onlara boyun eğmez Erdoğan. Bu millet senin askerin değildir Erdoğan ve diğer.

Erdoğan yol yakınken tövbe et, doğru insan ol veya sen elemanlarınla kümeni al götür o uzak diyarlara. 

Bu nasihatlar her küme için ve kişiler için geçerlidir. 

Allah'tan başka İlah ve Tanrı yoktur. 






Hiç yorum yok: