ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

24 Nisan 2024 Çarşamba

Yasemin Sakallıoğlu

Yasamin Sakallıoğlu ismnde bir kadın. Bu kadın bir komedyen. Ünlü olmadan evvel instagram'da kısa video içerikleriyle zamanla tanındı. Sonra malum ünlü bir kadın komedyen oldu.

Birgün bir doğum günü pastasını instagramda paylaşır. Bu paylaşımın fotoğrafı:

Bu fotoğrafta görüldüğü üzere pasta renk ve sembolik olarak terör örgütü PKK'yı çok anımsattığından dolayısıyla çok fazla eleştiri alır kadın komedyen. 

Kadın Komedyen bu aldığı eleştirilere yanıt olarak yine instagramdan kısa bir video ile eleştirilere duyarsız kalması neyse de seviyesiz ve düşük yanıtla kalitesisliğini ortaya koymuştur.

Mühim olan sevenlerine ve eleştirilere seni ünlü yapan ve bu sayede hayatında belki görmenin zor olacağı iyi ekonomik hayatına vesile ya da sebep olan halka seviyeli ve doğru kelimelerle onları mutlu etmek. Ama sen de yanlış olanı seçtin komedyen kadın.

Önemli olan pasta değil halka seviyesizliğin idi çok bilmiş kadın komedyen.

Renkler ve semboller ile istenilen mesaj verilebilir ya da her ne olursa olsun halk ile iletişimi insanca kurmak daha iyi olacaktır. 

Basına yansıyan bu haber ve haberin altına yapılmış yorumları okudum kısmen. Ve ne oldum değil ne olacağım demeli insans. Çok güvenme karlı dsğlara ki çığ olur üzerine yağar, dökülür ve yığılır kalırsın altında... Bu da benden anlaya bilene özlü sözler.


Not: Şöhret elbisesi herkese yakışmaz ve bu söz yine doğru çıktı. Bir TV programında ve veya video içeriklerde, yazılı basında kendince cevap verbilir kadın komedyen ama benim için değersizdir. Çünkü baştan yaptı yanlışı. Ha ne olur Şanlı ve Şerefli  Türk Milletinden Özür diler ve samimi özür olursa mesele kalmaz.

Teklifim: halkın lidere ve kümelere ihtiyacı yok!

Halk kümesiz ve lidersiz, ideolojisiz birleşirse ve Halk Gücü olur.
Halk Gücü ile ne hayat pahalı olur ne de ekonomi bozuk.
Ancak doğrular yapılırsa. 

Mesela, Siyasetçi Ve Sağcı, dinci Erdoğan neleri değiştirdi? 
Faiz hala var. Hayat yine pahalı. Emekliler düşük maaş alıyor. 
Değişenlerden en önemlisi Devletimizi devletçik yaptı Erdoğan ve diğerleri. Bu sayede iyi maaş, iyi ekonomik hayat, iyi imkanlar, taraflı ve yandaş medya, Erdoğanın olmuş devlet televizyonuT.R.T. ve  Özel TV ve benzerleri. 

Türkiye Cumhuriyeti Halk ile kalkınmalıdır. Birbirimize ve ülkemize saygılı olalım.

Bu yazı kaç gayrimüslümü imana getirir? Belki de 0 ama siz siz olun para için çalışmayınız. Birbirimize ve ülkemize saygılı olalım. Yani pek etkili bir yazı olmamış olabilir. Özür dilerim.


Bilgi: Yazımın başlangıcından sona doğru üslup, hitap, eleştiri ne den böyleydi?
O video izlediğimde belki en iyi karşılık bu düşüncemden. O seviyesiz video beni bile bozdu yahu! Özür dilerim. Benden bu kadar. Beni dava etmek için koşmanıza gerek yok. Çünkü davayı kazanma ihtimaliniz yüksek. Nasıl mı? Ben de hiç para yok. Avukatlar beni neden savunsun nasılsa para yok ki.




Hiç yorum yok: