ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

12 Nisan 2021 Pazartesi

2500 Aidat

2500 Türk Lirası aidat ödemiş ünlü bir kadın.. eleştiriyordu site yönetimini.

Bir site de birçok ev hanesi ve yüksek bir insan nüfusu var. Bunları 2500 ile çarpsan rakamlar çok yüksek çıkar.

Siteden siteye fark var! 150-250 Civarında aidat ödeyende var 2500 Türk Lirası ödeyen insan da var.

Düşünün; Türkiye Cumhuriyetinde asgari ücret çok düşük ve hane başı  aidat 2500 alan site yönetimi nereye harcıyor bu parayı? Cevabını ben değil Türkiye Cumhuriyeti devleti gereğini yapacak ki merak uyandırma değil bilgisi olsun site sakinlerinin.

Her şey bedava değil. Ucuz ampul de var ve ucuzdan pahalıya çevre aydınlatma da vardır.
Yine de insanlar çok ucuza çalıştırılıyor.

Fakir site 2 öder zengin site 5-10 öder... ama işçi her yerde düşük ücret alır. Patronlar ve birileri oluşan piyasa koşullarının kaymağını yiyor o kadar. Oysa işçi hep düşük ücret alır.

Bu zalim piyasa sadece birilerine sahte mutluluk yaşatır... İnsanlar,  Haramdan kaçınılsa belki de gerçek mutluluğa açılan kapı açılacak. Sadece birileri mutlu yaşar.. oysa bu sahtedir.

Hiç yorum yok: