ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

5 Nisan 2021 Pazartesi

Aselsan

Geçtiğimiz yıllarda şüpheli ölümlü trafik kazalarında ve farklı ölümlerle basın gündemi Aselsan Mühendislerinin ölümleriyle manşetten verilirdi.

Merhum veya Şehit Mühendislerinin kaza dosyasının tekrardan açılması ve konunun araştırılması elzemdir.

Madem 103 Emekli üst askeri personel bir bildiri yayınlayarak Darbe İması yapabilecek gücü kendilerinde görmeleri ile yaptılar ise Aselsan ile ilgili bir şeyler biliyorlar mıdır acaba. 

Aselsan konusunun araştırılması Aselsandan başlar. Diğer.

Şehit veya Ölü olarak bilinemeyen ama kayıtlarda ölü olarak nakledilen merhum mühendislerin ölümleriyle Aselsanda boşalan pozisyonlara kimler getirildi? Bu pozisyonlara getirilen kişiler Askeri personelin emekli komutanların çocukları mı getirildi?

Aselsan ve Oyak, diğer kurumlara personellerinde sayıca kaçı Emekli  Askeri personelin çocuklarıdır?

Aselsanın merhum mühendisleri sivil ve askeri geçmişten değilse konu şüpheli olur.

Aselsan ölümlerinin arkasında ki sır perdesi aralanmalı ki şüpheye meydan verilmesin.

Ülkemiz Doğru kalkınmıyorsa burada bir şey vardır...

Sahte güç para ve güç sarhoşu yapar... ne adalet doğru olur ne de işler doğru...

Not: Benim bu yazımı yazmama vesile olan izlediğim bu sabah Akit TV de sabahleyin programa davet edilen bir yazar konuğun ilginç iddialı sözleri olmuştur. 

Askeri personelin üst kademesi olan komuta kademesi toplum nezdinde saygı ve sevgi görür. Ama bu suistimal ediliyorsa bu çocuklar çok çok kolay makam sahibi olarak iş bulma sorunları ortadan kolaylıkla kaldırılması için söyleyecğim şey: iddia iyi ama neyin ne olduğu bilinmeden bir şey demem doğru olmayacaktır.

Siyasiler de çok kolay sahte güce ulaşmadılar mı? Ülkemizi yönetenler de ve diğer siyasiler de sütten çıkma ak kaşık değiller. 

Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli ile ilgili eğer bir TV kanalında iddialar sıralanmışsa bu toplumu ya bölecek ve üzecek, kızdıracak vesaire. Trübünlere oynamak hep çok kolay! 

Ne gerekiyorsa o söylenir ve yapılır ancak bu siyasilere ve yandaş medyasına bırakılamaz!..

Evvel Allah her şey çözülür siz siz olun Allah'a inan ve güvenin. Birilerinin uzattığı ipe tutunma!..


Hiç yorum yok: