ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

28 Nisan 2021 Çarşamba

Şanlı Ordu ve Bağış


Şanlı Ordumuz için bağış toplanması için mobil cihazlar üzerinden  reklam yayını gördüm. Ordumuza Destek mahiyetinde bir reklam idi. 

Eğer bu gerçekse beni bir vatandaş olarak çok üzmüştür. 

Eğer gerçek ise düşüncelerim böyledir:

Türkiye Cumhuiyeti ve Ordusu Şanlı ve böyle bağış toplamak gibi şeylere muhtaç edilmemiştir. Nasıl olur da şanlı ordu bağışlara muhtaç edilir? 

Türkiye Cumhuriyetinin muslukları halkın ülkesine duyduğu sevgi ve desteğinin karşılığı ile akıyor şanlı ordumuza. Şanlı ordumuz muhtaç edilmemiştir.

Dünya kadar para akıyor şanlı ordumuza.. F35 ve S 400 savunma sistemleri, insansız hava araçları ve Yerli Otomobil TOGG için bile dünya para akışı vardır. Ele güne muhtaç değil ne devletimiz ne de ordumuz. Elhamdülillah!

Böyle bir şey nasıl olur?

Biz halk olarak desteklenmemiz gerektiği halde en büyük destek gören ordumuz için bağış kampanyası başlatılması beni üzmüştür.

Her şeyin bedava olmadğı bir ülke de yaşıyoruz. Halk için bedava olan şeyler: yağmur, ağaç gölgesi, kar, ay ve güneş ışığı vb. olmaktadır.

İnternet, telefon, elektrik, doğalgaz, şehir içi ve şehirler arası tüm ulaşım bu ve benzeri dahası BEDAVA DEĞİLDİR.

Halk destek görmelidir. 

 tüm ulaşım ve internet, su, elektrik, doğalgaz, telefon vb. BEDAVA OLSUN!. 

Halkın da desteğe ihtiyacı vardır. 

Hükümetimiz lütfen çözüm üretsin. Emekli ikramiyesine 100 T.L. İlave zam yapmak doğru bir çözüm değildir. Çok çok çok küçücük yapılan zam ne işçileri memnun eder ne de emeklileri.

Allah'tan korkun ki iyi olun ve iyi işler yapınız.

Not: Spektra Games isimli Türk oyun yazılımcısının mobil oyununu oynarken karşıma bu bağış reklamı çıkıverdi. Oyun içi ekran görüntü kaydını aldım ve burada. Yukarıda. 

Devlet ne zaman bizim devlet olacak? 
C.H.P. Ne zaman bizim olacak? 
C.H.P. bizim olsaydı hiçbir siyasi parti olmazdı... boşverin. Ya siyaset bitecek ya da C.H.P. Bizim olacak. 

AKP dönemi bize neler kazandırdı böyle! Biz şanlı Türk Milleti idik. Ama gel görki başımız eğildi! Ekonomik ve Soykırım ile. 

Bizler Peygamberlerimizden Atatürkü'müze kadar eğilmemiştik. Siyaset bizim başımızı eğmiştir...  

Dünya bilsin! Soykırım suçlamasını ispat etmekle mükellef Ermenistan'ı davet ediyorum ispata. 
 




Hiç yorum yok: